Mitsubishi Pajero - nawigacja

26 Lip 2009, 20:45

Witam !

Posiadam Mitsubishi Pajero w wersji INSTYLE czyli tej z wbudowaną nawigacją, a moje pytanie jest następujące.
Czy mogę wgrać ( mam dysk 30 GB ) do tej nawigacji ( właściwie całego zestawu Mitdsubishi Media Ceneter, czy jakoś tak to się nazywa ) nawigację z płytki, na przykład tomtoma ?
Z góry dziękuję i proszę o szybką odpowiedź
Pozdrawiam
kudlaty94
Nowicjusz

Miejscowość: Sulech

29 Lip 2009, 10:48

kudlaty94 napisał(a):Witam !

Posiadam Mitsubishi Pajero w wersji INSTYLE czyli tej z wbudowaną nawigacją, a moje pytanie jest następujące.
Czy mogę wgrać ( mam dysk 30 GB ) do tej nawigacji ( właściwie całego zestawu Mitdsubishi Media Ceneter, czy jakoś tak to się nazywa ) nawigację z płytki, na przykład tomtoma ?
Z góry dziękuję i proszę o szybką odpowiedź
Pozdrawiam

Lepiej zapytaj na http://pdaclub.pl/forum/ - tam chyba szybciej uzyskasz odpowiedź.
Ostatnio edytowany przez Rander, 29 Lip 2009, 22:42, edytowano w sumie 1 raz
--
Pozdrawiam.

Adam.
Rander
Początkujący

Miejscowość: Polska ;)
Auto: Mitsubishi Pajero II
Silnik: 2.8TD/125KM
Paliwo: Diesel
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Subaru Crosstrek
    Crosstrek w wersji benzynowej również znalazł się w pierwszej dziesiątce rankingu Consumer Reports. Silnik 2,0 l typu bokser ma moc 153 KM. W testach największej organizacji konsumenckiej w USA samochód uzyskał ...
    Toyota Proace City Verso (od 2019)
    Oto współczesny odpowiednik Toyoty Verso – czyli osobowy kombivan segmentu C, którego pełna nazwa to Toyota Proace City Verso. Auto dysponuje 5 lub 7 miejscami oraz bagażnikiem o pojemności do 775 lub ...