MK - MOBILE Komis ul. Na Stoku 66a - 25-437 Kielce

15 Lip 2021, 11:34

Witam,
chciałem przestrzec przed umawianiem się z właścicielem komisu: https://kielce.otomoto.pl/
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Dogadane warunki transakcji i sprzedający pytany dokładnie czy auto jest wyprodukowane w 2018 roku czy zarejestrowane w 2018 roku (znając stałą praktykę komisów do oszukiwania w tym zakresie). Pracownik jechał 350 km po to, żeby dowiedzieć się na miejscu że pojazd jest wyprodukowany w 2017 roku. Niestety szukałem auta pod kontrakt z wymogiem rocznikowym i cała wycieczka na darmo. Na koniec żadnego przepraszam ani pocałuj mnie w D...., odwrócił się na pięcie i koniec tematu. :x
markhattan
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Zimowa EkoJazda
    Jak jeździć ekologicznie i ekonomicznie zimą? Zasady są te same o każdej porze roku, ale w trudnych warunkach pogodowych, niskich temperaturach mają jeszcze większy wpływ na bezpieczeństwo wszystkich uczestników ruchu ...