Witam mam taki problem mam golfa II 1.6 benz i mam taki problem w grudniu wymianialem olej i mialem poziom 3/4 a dzisiaj patrze i mam oleju na max i do tego pod korkiem tym co sie olej wlewa mam taką białą maź. Co to moze byc czy to uszczelka ?
Nie tak do konca ze korek ma maz i uszczelka poszła Ja mam taka maz w ibizie a uszczelka ok i plyn nie ubywa...zdaza sie ta maz jak sie mało jezdzi samochodem
proponuje sprawdzic olej po nocy jak samochod stoi prosto
Jeśli jest płyn chłodniczy w oleju,to olej będzie mętny,sprawdź to! Najprawdopodobniej powodem przybycia stanu oleju jest benzyna,mało jeździsz na krótkich trasach,ssanie ,jeśli tak się stało(olej wtedy jest rzadki),to musisz go wymienić w tzw.try miga!
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Bum i nagłe rozerwanie opony! Nagłe rozerwanie opony zdarza się rzadko, ale jest bardzo niebezpieczne. Co może być powodem? Z reguły mamy do czynienia z długotrwałymi zaniedbaniami – przede wszystkim jazdą na niedopompowanych oponach i brakiem regularnej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.