Bo chciałem zrobić podmiane silnika z 2.0TDI na 1.9TDI. Jedni gadają że mam to sprzedać. Inni że mam zostawić 2.0 TDI. Inni że wymienić silnik. I jak można się nie czuć zagubionym.
Będę rozglądał się za Avensisem 2.0, w drugiej kolejności za Oplem Vectrą 2.5 V6 bądź mniejszym litrażem. Dziękuję wszystkim forumowiczom za porady, jak zawsze można na was liczyć
Nad Mazdą 626 też myślałem, w sumie pamiętam, że jak jechałem oglądać Astrę to miałem jeszcze po drodze zahaczyć właśnie o 626 z silnikiem 1.8, głupio zrobiłem, że jej nie obejrzałem. Dodam ją do listy poszukiwanych, najpierw muszę Astrę sprzedać, a z tym raczej problemu nie będzie, skubana ma oryginalny przebieg 170 tys. km
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
"Szklana pułapka 5": Klasa G, Sprinter, Unimog i Zetros "Szklana pułapka 5" trafi do polskich kin 14 lutego br. Mercedes-Benz ma w filmie silną reprezentację, a auta spod znaku trójramiennej gwiazdy będą obsługiwały jego premierowe pokazy w Londynie i Berlinie. John McClane ...
To nie jest głupota mówić że można kupić dobre auto poniżej ceny rynkowej. Owszem, większość tych aut to złomy ale z tej mniejszości można na coś trafić.
Człowieku kto ma czas jeździć po całej Polsce i przebierać wśród trupów.. To jest bez sensu Poza tym nie znasz się chłopcze bo za 8k nie kupisz dobrego Mk3, znam ceny Fordów i wiem jak stoją..
95% to są złomy jak ty mówisz Barol. Ale jest zawszę te 5% szans że trafi się na dobre auto. Ale ja bym starał się nie wzbudzać podejrzeń. Zwłaszcza jeśli ludzie do takich aut są nie zbyt ufni.
Skończ człowieku bo brednie tylko wypisujesz tak sie składa że ojciec przymierza sie do zmiany auta i wśród typów upatrzył sobie m.in. Mondeo ale po oględzinach kilku egzemplarzy odpuścił a wiesz dlaczego? Bo większość to zajeżdzone śmietniki na kołach. Dodam że budżet to około 10k więc jak chcesz kupić mondka za 8k to tym bardziej gratuluje kłopotów
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.