Szukam w miarę sporego (typu Opel Vectra) i mocnego (min. 1.8 - 2.0) kombi. Benzyna, najlepiej w gazie (bądź łatwa do zagazowania). Dosyć bezawaryjna, choć jak wiadomo, zależy co się kupi. Myślałem nad wspomnianą Vectrą, Audi A4, Saabem 9-5, Skodą Octavią. Co byście polecili?
Audi nie w tym budżecie, poza tym zawieszenie jest kiepskie. Saab jak najbardziej, uwaga tylko na diesle 2.2. A może Audi A6 C4 2.5 TDI albo Toyota Avensis I?
Gelber Engel - nagroda dla Audi A3 za doskonałą jakość Niemiecki automobilklub ADAC, spośród 52 samochodów, wybrał Audi A3 zwycięzcą kategorii "jakość" tegorocznej edycji nagrody "Gelber Engel". Wyniki konkursu opierają się na sporządzanej przez ADAC statystyce ...
Chroń środowisko! Nie wylewaj olejów gdzie bądź! Natknąłem się na artykuł który przedstawia kilka negatywnych aspektów wylewania olei gdzie popadnie. Wiadomo każdy z nich korzysta, ale nie każdy wie co z nimi potem robić. "Wiele ludzi, przede wszystkim właściciele ...
Diesele odpadają. A6 C4 jest fajna, ale dosyć mało popularna, więc i ze znalezieniem zadbanego egzemplarza może być ciężko. Z tych wszystkich najbardziej odpowiada mi Avensis, Vectra no i ewentualnie Saab, chociaż Saab to dla mnie lekka egzotyka która może być droga w utrzymaniu.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.