Szukam w miarę sporego (typu Opel Vectra) i mocnego (min. 1.8 - 2.0) kombi. Benzyna, najlepiej w gazie (bądź łatwa do zagazowania). Dosyć bezawaryjna, choć jak wiadomo, zależy co się kupi. Myślałem nad wspomnianą Vectrą, Audi A4, Saabem 9-5, Skodą Octavią. Co byście polecili?
Audi nie w tym budżecie, poza tym zawieszenie jest kiepskie. Saab jak najbardziej, uwaga tylko na diesle 2.2. A może Audi A6 C4 2.5 TDI albo Toyota Avensis I?
Praktyczny mały samochód hybrydowy Samochody z alternatywnymi napędami od lat systematycznie zyskują na popularności, a prym w tym segmencie wiodą tańsze i bardziej praktyczne od samochodów elektrycznych modele z napędem hybrydowym. Ile kosztuje ekologia? ...
Pierwsza litera w alfabecie Lexusa to "F" Był rok 2006 i od premiery Lexusa IS drugiej generacji minęło kilka miesięcy. Dlaczego zatem Lexus testował nowego IS-a skrytego pod kamuflażem? Dziennikarze motoryzacyjni zauważyli, że coś się święci, kiedy zaczęły się ukazywać ...
Diesele odpadają. A6 C4 jest fajna, ale dosyć mało popularna, więc i ze znalezieniem zadbanego egzemplarza może być ciężko. Z tych wszystkich najbardziej odpowiada mi Avensis, Vectra no i ewentualnie Saab, chociaż Saab to dla mnie lekka egzotyka która może być droga w utrzymaniu.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.