Mocniejsze auto do 33-35 tys

15 Sie 2016, 11:29

Wtam, tak jak w temacie mam zamiar kupic cos mocniejszego. Obecnie jezdze VW golf V lecz po zmianie pracy szukam czegos w benznie. roczne przebiegi to ok 5/6 tys rocznie. Nie przywiazuje uwagi do marek lecz odpada peugot bo mi sie po prostu nie podoba.
W aucie szukam zeby nie było az tak drogie w utrzymaniu, spalanie wiem jakie w takich autach moze byc wiec nie przywiazuje uwagi. Przydałaby sie klima i moc od 150-200 koni. Celuje w jakies mniejsze auta 3 drzwiowe lecz 5 tez nie pogardze lecz bardziej coupe lub hatchback Nie wiem jak z benzyna turbo wiec co proponujecie?
Karol123
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 06 1997
Auto: Golf
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback

15 Sie 2016, 12:00

Ford Focus ST, Volvo c30 2.4, Civic VII Type R
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

15 Sie 2016, 12:27

Astra
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Może
Hyundai Coupe 2.0 i wrzucić jakiś ciekawy wydech.

I można poszukać Mazdę MPS

Link przykładowy
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Montaż, konserwacja i obsługa akumulatora
    Przed zamontowaniem akumulatora należy za pomocą ciepłej wody oczyścić klemy (zaciski akumulatorowe) i podstawę mocowania akumulatora. Dopiero po wykonaniu tych czynności można rozpocząć montaż. Należy także pamiętać, iż ...
    Wymiana rury wlewu paliwa - Toyota Yaris II P9 2006 - 2011
    Jak pewnie wszystkim wiadomo ten model boryka się z rdzewiejącym układem wlewu paliwa i można to zaobserwować w większości modeli P9 z silnikiem 1.0 i 1.3 które układ ten mają taki sam. W moim przypadku podczas tankowania ...