Mocno zarysowany zderzak. Co robić ?

16 Lut 2015, 14:26

Witam, dziś miałem małą kolizję, na której ucierpiała moja Kia Picanto. Mianowicie mocno zarysowałem przedni zderzak, rysy są głębokie, nie wiem co z tym zrobić, więc piszę tutaj i oczekuję na pomocną dla mnie odpowiedz. Zdjęcie zamieszczam poniżej. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.

Zdjęcie: [link wygasł]
krystian9921
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 11 2014
Przebieg/rok: 9tys. km
Auto: Kia Picanto
Silnik: 1.0 65KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • 18 Lut 2015, 10:23

Sam nie zamaskujesz tej rysy,ewentualnie jeżeli już to na krótką metę wiec jedyne co można doradzić i co jest sensowne to wizyta u lakiernika,koszty naprawy nie powinny byc wysokie.
    Eperfekt
    Początkujący

Przebieg/rok: 13tys. km
    Auto: Seat
    Silnik: Ibiza 1.9
    Rok produkcji: 2003

18 Lut 2015, 21:12

Potrafiłbyś konkretnej powiedzieć ile kosztowałaby taka wizyta, byłbym wdzięczny .
    krystian9921
    Obserwowany

Prawo jazdy: 18 11 2014
    Przebieg/rok: 9tys. km
    Auto: Kia Picanto
    Silnik: 1.0 65KM
    Rok produkcji: 2010
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi AI remote parking pilot - garage pilot
      Funkcja automatycznego parkowania Audi AI remote parking pilot oraz funkcja automatycznego wjazdu do garażu Audi AI remote garage pilot znacznie ułatwiają parkowanie. Systemy samoczynnie wprowadzają pojazd na równoległe ...
      Jak przygotować samochód do jazdy podczas zimy?
      W zimie przygotowanie samochodu do jazdy ma szczególne znaczenie, dlatego tak ważne jest przeznaczenie na to odpowiedniej ilości czasu. Trzeba pamiętać o konieczności oczyszczenia samochodu ze śniegu i lodu, a także ...