Tak jak pisałem wcześniej w pierwszym poście budżet to 40000. Liczę tak 35000-40000 na auto maksymalnie. Pakiet startowy na lpg czy inne rzeczy liczę osobno. Czytałem właśnie na temat W204 jeśli chodzi o rdzewiejące sanki i 1.8 to problemy z rozrządem. Znajomy ma W204 ale wersję polifcie i szczerze powiedziawszy porównując do tego CLK to jakoś lepiej ''przestrzenniej'' mi się siedziało w CLK ale może to tylko złudzenie z różnic modelowych.
Laguna podoba mi się tylko w wersji coupe, wiem, że mocno wybrzydzam ale Renault mnie trochę do siebie zraził.
Jak pisałem wcześniej:
Siedziałem w Megance, pisałem w pierwszym poście. Za ciasno trochę tam dla mnie. Miałem 2 Meganki i strasznie nie lubię środkowych paneli w nich oraz braku jakichś sensownych schowków...W III już trochę lepiej ale i tak za ciasno dla mnie trochę (co jest śmieszne, bo w I i w II gen. mieściłem się bezproblemowo i wygodnie podróżowałem).
Mało Sedanów z sensownym wyposażeniem jest z tych Lagun, znalazłem fajną opcję:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Tylko, że w kombi. A taki typ auta jest mi kompletnie niepotrzebny, już nawet gabaryty auta wtedy większe, a takie mi niepotrzebne do miasta. Tym bardziej, że w większości poruszam się ja +1 czasem +2 osoby.