kon146 napisał(a):Zaraz poleca hejty w Twoja stronę za to ze Lancie poleciłes
Chociaż moim zdaniem to dobra propozycja.
Mój kolega od lanciów wczoraj mi się przyznał że średnio co 3tyś.km. robił w swojej zawias...+ detale i poprosił mnie żebym sie z niego nie śmiał
kirin88 napisał(a):A ja ze swojej strony polecę japońca:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... 06644.html
Powinien już trzymać cenę, więc przy sprzedaży nie stracisz.
Fajny temat
mike1735 napisał(a):http://allegro.pl/subaru-legacy-1999-2-5-litra-benzyna-156km-i3895512915.html
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Tak dla kontrastu btw Lancii
Taką Camry to i ja bym platał, ogl urzeka mnie jakoś prostota Toyot lat 90-tych ( chociaż jestem fanem Alfy )
A ta Maxima to prawie jak nieoznakowany z wideorejestratorem bodaj z mazur czy wielkopolski
Teraz trochę pomagam odrestarurować koledze subaru i prawdępowiedziawszy jestem przerażony dostępem do części.
Maxima nie jest prosta do serwisu jeżeli ktoś nie zgłębiał tematu...są takie zagwostki jak 10modeli w jednym roku z tym samym silnikiem, ceny w ASO z kosmosu i w dodatku brak wiedzy no i rdza, rdza i jeszcze raz rdza.
Ogólnie z tej trójcy wybrałbym camry ponieważ jest
super łatwa w serwisie
ma normalne spalanie trasa V6ka 10-12lpg miasto 13-14lpg fajna opcja to 2,2 słabowita ale w trasie zejdzie do 9l-10l lpg a w mieście 13l lpg.
no i silnik następca 3VZ czyli super trwałość
Ogólnie auto totalnie bezawaryjne dla którego realny przebieg 500tyś.km. nie robi wrażenia.