REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Artur093 napisał(a):MB W124 skrzynie kręcą po milion km bez remontu, a w BMW to zależy na którą skrzynię trafisz. W124 ma 3.0 albo 3.2 benzynę silniki również nie do zajechania. Do 10 tys można trafić w skórce albo nawet 4x4.
Pozdro
Vermin napisał(a):Kupowanie MB 4X4 to absolutne proszenie się o kłopoty...
Vermin napisał(a):Już Ford Scorpio czy Opel Omega będą lepszą propozycją...
Vermin napisał(a):Ponadto MB 3.0 będzie miał taki apetyt na paliwo jak 4.4 V8 z BMW na trasie.
Vermin napisał(a):Poza tym kupienie nie zardzewiałego MB to jest duży wyczyn, te samochody rdzewieją na potęgę. Słaby pomysł...
jiGsaw napisał(a):Absolutnie autor nie ma budżetu na 540i albo E38 740i, z dębu spadłeś Vermin?![]()
Artur093 napisał(a):Mhm... jakiś przykład? Pozatym nikt nie karze kupować 4x4
Artur093 napisał(a):Tu chyba nie trzeba komentować
Artur093 napisał(a):Wg mnie każde auto powyżej 2,5 pojemności ma podobne spalanie na trasie. Tylko czy stać kogoś na części w rzadziej spotykanym 4.4 BMW
Artur093 napisał(a):Jedyne co trzeba sprawdzić to spód i ewentualnie z grubsza pod listwami. Jeżeli tam jest ok to nie ma się czego obawiać. Lekka ruda gdzieś jakieś małe ognisko jest dopuszczalne w sumie jak w każdym aucie
Vermin napisał(a):A to niby czemu??? Dużo MB nie odstępują, za to w tym budżecie będą to zdecydowanie lepsze wybory. W czym droższy MB bije je tak na głowę??? Jakiś przykład???
Tyle że złapać sztukę bez rdzy to sztuka... Po co ma jeździć 15 razy??? W124 Za tą cenę to nie będzie stan zabytkowy, a Omega czy Scorpio za tą kasę to mogą być naprawdę dobre sztuki.
Artur093 napisał(a):Scorpio- drogie i mało dostępne części
Artur093 napisał(a):Omega- przejedź się omegą i MB W124 i porównaj w którym jest wygodniejmiałem okazję przejechać się tymi autami i wiem co mówię
Vermin napisał(a):Nie rozśmieszaj mnie... Z częściami jeszcze MOŻESZ TAK MYŚLEĆ. Ale powiedzenie że Scorpio jest drogie......