REKLAMA
Witam, chcialbym sie poradzic co do autka do 10,000zl. Musi to byc sedan - nie na gaz. Diesel badz benzyna z mocnym lecz dosc oszczednym motorem cena/jakosc Mam juz kilka typow lecz nadal nie moge sie zdecydowac. Autko mialoby byc zadbane no i przed kupnem sprawdzone w serwisie lecz wiadomo jak z tym moze byc... roznie Moim faworytem jest alfa 156 z silnikiem dieslowskim, najbardziej chcialbym 2.4jtd tak tak, zdaje sobie sprawe ze jest to dosc awaryjny samochod i dlatego chcialbym go kupic najlepiej zarejestrowanego w polsce, serwisowany i nie zakatowany by miec swiadomosc ze bedzie dobrze lecz chcialbym rozpatrzec rowniez inne propozycje. Zaraz po tym w szeregu stoi audi a3, volvo s40 oraz jakby sie trafila perelka to passat '97 lecz on mi jakos nie podchodzi pod wzgledem wyposarzenia Myslalem jeszcze o peugeot 406, mitsubishi galant badz bmw 316/320. Jak wyzej wspomialem, chce sedana dajacego frajde z jazdy oraz z bogatym wyposarzeniem bo czasem sie trafi taki rodzynek i wtedy trzeba tylko wyczekac
#edit
Jestem ciekaw rowniez jakie w tej cenie polecacie samochody typu coupe gdyz peugeot 406 wlasnie w tej wersji wyglada bardzo dobrze jak i audi 80