Pacol jestem zadowolony ale chyba tylko dlatego że jeżdzę starym gażnikowym autem i mogę odczuć tę różnicę w osiągach i przyśpieszeniu,gdybym miał brykę wyrafinowaną to namacalnie raczej bym niczego nie odczuł ,musiałbym wierzyć tylko w to ,że zapobiega suchym startom a teraz odczuwam różnicę w osiągach i wiem ,że te specyfiki chronią przed kontaktem granicznym(tarcie metalu o metal) w momencie rozruchu zimnego silnika,zawsze stosowałem chemię samochodową i nigdy nie zobaczyłem nawet opiłka metalu w oleju silnikowym ,olej zawsze był brudny ale nigdy nie było zawiesiny drobinek metalu.Stosowałem XERAMICA przez 100kkm,różnicę odczułem natychmiast,silnik ciszej zaczął chodzić i na mrozie odpalał natychmiast,teraz czekam na mrozy zobaczę jak będzie spisywał się CERATEC,jestem zadowolony z niego też,pisałem już ,ze nie mogłem kupić XERAMICA kupiłem więc CERATECA.Jest Magnatec to fakt ale nigdy nie miałem tak wysokiego ciśnienia oleju stojąc w upał w korkach a temp.płynu chłodniczego oscylowała w granicach 100st,dwa razy musiałem obniżyć obroty biegu jałowego,to też świadczy o skutecznosci tego specyfiku,przy wyrafinowanej bryce tego raczej nie odczujesz gdyż elektronika sama sobie poradzi z tym problemem ,ja mam srubeczkę!
![Wink :wink:]()
Pacol Modyfikator plus nie jest ceramizerem ale działa,kiedyś i na niego się skuszę ale nie wszystko naraz bo mogę przedobrżyć
![Shocked :shock:]()