Modyfikator plus

14 Lip 2009, 13:10

Witam. Ostatnio oglądałem program na TVN Turbo, w którym zareklamowano Modyfikator Plus. Skutki działania zadowalająco pozytywne wiec wlałem. Jestem w trakcie testowania i nie narzekam.
pozdrawiam

pucek77
pucek77
Nowicjusz

Miejscowość: Białystok

14 Lip 2009, 15:30

Ja bym na razie nie ryzykowal za drogie mam auto poczekam jeszcze.
szpaku
Nowicjusz

Miejscowość: Rybnik

16 Lip 2009, 15:26

Jak możesz to podaj jaki przebieg był jak zalewałeś silnik modyfikatorem no i oczywiście czekamy na dalsze spostrzeżenia, czy spalanie spadło, czy silnik ciszej pracuje i czy ma więcej mocy?
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

19 Lip 2009, 19:58

Pucek77

Ja tez mam zamiar przetestowac ten wynalazek napisz cos wiecej prosze.
jacys
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

21 Lip 2009, 01:28

Test Modyfikatora oceinona w programie Gadzet ale wynik był do przewidzenia. Ta cała tajemnica wojskowa o czym mówią w rzekomej reklamie to bzdura . ! Samochód działał odrobinkę dłużej ale dostał tylko 3 KM [czyli nic]. Nie dajcie sie nabrać . . .
I love my little gray coupé
for a long time I collecting the cash for it
and MANAGED TO . !
Austin_Boy
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: PTB / NYC

21 Lip 2009, 14:33

Mój przebieg w trakcie lania modyfikatora ok 160.000, a i dało się zauważyć cichrzy start. Dalej testuję i obserwuję.
Co do zwiękrzenia KM to ze źródła wiem, że daję tuning efekt od 3 do 6KM, więc jeśli chcesz ich więcej jedź do serwisu i zainstaluj sobie chip tuning.
pozdrawiam

pucek77
pucek77
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[B] Getz 1,3 / Micra K12 1,2 / 206 1,4 / Fabia I 1,4
    Podstawowe kryteria zestawienia: - hatchback segmentu B - silnik benzynowy o mocy ok. 75KM - manualna skrzynia biegów - modele z ok. 2003 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Hyundai Getz 1,3 - 82KM - Nissan Micra ...
    Nietrzeźwy poranek wśród kierowców
    Aż jeden na czterech kierowców prowadzi samochód rano, po zaledwie kilku godzinach snu poprzedzonych spożywaniem dużych ilości alkoholu. Większość osób nie zdaje sobie sprawy, że aby w pełni wytrzeźwieć ...

23 Lip 2009, 17:33

Witam was wszystkich. Ja wlałem ten specyfik "MODYFIKATOR PLUS" Do Daewoo Nexi z LPG przebiegiem 196 tys. i jak narazie nie żałuje chociaż przejechałem na nim jakieś 500 kilometrów a pełna aktywacja jego jest podana w opisie to po przejechaniu 1000 kilometrów.
zauważyłem leprze obroty silnika, bardziej cichy jest i co najważniejsze to dynamikę czuć.
Polecam ten Produkt:)
tomaszmaksymiuk
Nowicjusz

Miejscowość: Zamość

24 Lip 2009, 12:46

I ja zaryzykuję i wleję bo z tego co widzę to nie ma się czego obawiać, a swoje spostrzeżenia będę komentował na forum.

[ Dodano: Wto Lip 28, 2009 12:17 ]
modyfikator już zakupiłem i mam zamiar wlać go w weekend, swoje spostrzeżenia odnotuję!
szpaku
Nowicjusz

Miejscowość: Rybnik

06 Sie 2009, 14:20

ja juz też wlałem, i narzekać nie mogę, silnik ciszej chodzi, pali trochę mniej a i znikł mi też problem suchego silnika

[ Dodano: Wto Sie 18, 2009 15:43 ]
Właśnie wróciłem z urlopu nad morzem, i jestem mile zaskoczony bo spalanie spadło mi w trasie z 6 do 5 litrów a o suchym starcie już zapomniałem. Jak tak dalej będzie to kasa szybko się zwróci.
pacol1976
Nowicjusz

Miejscowość: strażak

31 Sie 2009, 11:40

Witam. Trzecia butelka modyfikatora odziaływuje w moim autku, gdyż wyrabiam tygodniowo duzo km, ale to dobre dla sprwdzenia środka który testuje caly czas i odczuwam coraz większe rezultaty. Ja jestem zadowolony, a jak inni?może ktos się podzieli ze mną odczuciami?
pozdrawiam

pucek77
pucek77
Nowicjusz

25 Wrz 2009, 17:01

Witam Panowie.Jestem jednym z tych, którzy wlali to lekarstwo do swojego silnika.Nigdy nie wierzyłem w takie cuda;ale zawsze jest jakieś ale; no i kupiłem Modyfikator,bo w mojej E36 zaczeły w zimie klepać popychacze.Chciałem wypróbować czy to działa a remont i tak mnie czeka.Auto ma już 230 tyś.więc ma prawo zachorować, niestety takie lekarstwo nic nie zdziałalo.Żadna z zalet tego produktu nie ujawniła się nawet po niby tym przebiegu 'aktywacji' skladników.Wymieniałem też już olej i przejechałem z Modyfikatorem ok.5000km. Żadnego mniejszego zużycia paliwa, rozruch silnika taki sam jak przedtem a zwiększenie mocy?Pięniądze wydane, zamiast na dobry olej ,na placebo .Jak dla mnie jest on cholernie drogi a nie daje żadnych widocznych efektów.Ciekawe dlaczego TVN TURBO nie podaje dalszych losów tej testowanej Oktawi.Ale reklama dziala -sam sprawdziłem na własnej skórze.Trochę się rozpisałem ale czułem, że muszę ostrzec naiwnych przed niepotrzebnym wydatkiem.Sceptycy do takich cudeniek mają rację.Pozdrowienia dla zmotoryzowanych.
ROBERTO CARLOS
Nowicjusz

Miejscowość: Brazylia

25 Sie 2010, 15:26

Czy sprawdzał ktoś z Was czy Modyfikator + powoduje spadek zużycia oleju?
cooler80
Nowicjusz

Miejscowość: małopolska

11 Kwi 2011, 12:55

Prawda taka, że ani nie zaszkodzi ani nie pomoże :)
woody
Nowicjusz

Miejscowość: Zakopane Kraków

26 Maj 2011, 09:33

woody napisał(a):Prawda taka, że ani nie zaszkodzi ani nie pomoże :)

Najlepsze jest w tym co innego a mianowicie REKLAMA!

Pokopałem trochę na stronach"ru" i...nikt takiego produktu w Rosji nie zna.
znalazłem owego producenta:
Produkt nazywa się "modyfikator uniwersalny UM2" i na tym koniec. Żadnej konkretnej informacji technicznej.

no i nie znalazłem u niego ŻADNYCH certyfikatów godnych uwagi - mało - o jakimś "TUV" nawet tam się nie zająknięto.

Wolę mimo wszystko nawet Motor Life z dwóch powodów - daje to samo i jest parokrotnie tańszy.

...jak to reklama robi wodę z mózgu... :grin:
Nie istnieje wiedza skończona...
oldstaszek
Nowicjusz

Miejscowość: Brzeg
Prawo jazdy: 0- 0-1967
Auto: XM + C6
Silnik: 2,5TD + 2,7 HDI
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback

19 Kwi 2014, 21:31

Witam, Ktos ma jakies nowe wiesci na temat tego specyfiku ?? :twisted: pytam poniewaz dostalem od szwagra buteleczke tego specyfiku sam testowal i niby zadwolony ... na pewno silnik ciszej chodzi i auto pali ciut mniej... Zatasnawiam sie nad wlaniem go do mojego Volvo C30 1,6D hmmm czy taka buteleczka nie jest za duza na taki maly silnik 1,6 ? we wtorek czeka mnie kurs do Wroclawia, wiec srodek ladnie rozprowadzi sie po silniku... Z gory dziekuje za informacje! Pozdrawiam :piwo:
fiedler1
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 11 1966
Przebieg/rok: 11tys. km
Auto: Volvo C30
Silnik: 1.6 D
Paliwo: Diesel
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007