Mój mesio

15 Kwi 2007, 21:08

cos jest napewno zle to mowcie
przed: {zdj}

po: {zdj}
Krzyku1906
Nowicjusz
Awatar użytkownika

15 Kwi 2007, 22:23

ooo stary, za nisko podwozie, nie pasuje to do mercedesa, ja bym wolal "przed"
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

18 Kwi 2007, 01:50

Dobra, zacznijmy więc jazdę... Nie obraź się, ale krytyka pod względem każdego projektu jest wskazane, a tym sam o nią poprosiłeś. Zacznę poparciem kolegi lubującego Maluchy, za bardzo obniżyłeś... Oczywiście mógłby być obniżony, ale nie do tego stopnia! Ale skoro już obniżyłeś aż tak, to czemu nie zmieniłeś linii przedniego dolnego wlotu? Gdybyś zmienił dolną linię wlotu, z oryginalnego zakrzywienia w dół na zakrzywienie w górę, wyglądałby a. bardziej realistycznie, b. bardziej agresywnie. Zmieniłeś odcień lakieru, ale przesadziłeś z kolorowaniem głównego grilla, który hm.... nie widzi mi się na niebiesko... poza tym wlew... ni przypiął, ni przyłatał... mogłeś się go całkiem pozbyć, tak samo listew i niepotrzebnych napisów... Z klamkami też mogłeś wymyślić coś ciekawego... No i przyciemnić szyby, nie koniecznie na czarno i niekoniecznie bardzo, ale żeby bardziej pasowały do samochodu po tuningu... No to by było tego chyba na tyle...
DFireCrow

18 Kwi 2007, 08:36

W sumie nie jest zły, ale gdyby to nie był .... Mietek. Do Mietka i jakiegokolwiek Benz'a nie pasuje sport, jeśli już to raczej BMW.
Moim zdaniem ładniejszy jest ten oryginalny ;)
Ja tam nie bawię się w tuning i bawić się (raczej) nie będę, ale dla mnie dużo ważniejsze jest to co pod maską. Czy coś zmieniałeś, czy wsio po staremu ?

ps. ale kolor - ten nowy - jest ładniejszy
WitP_tsaJ4145
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Śląsk/kujawsko-pomorskie

18 Kwi 2007, 16:09

popre fire crow'a i karusa, liczy sie wnetrze, tak mowia, ale z tym mercem, to przesada, jednak wole oryginal, tez bardzo ladny :D
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

18 Kwi 2007, 20:13

dziex za szczerość no wiem że pprzesadzilem z obniżeniem ale mam tu jeszcze cos co zrobilem z nudów

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Krzyku1906
Nowicjusz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Land Rover Discovery - 7-miejscowy SUV klasy premium
    Samochód zadebiutował w 2016 roku i jest pozycjonowany jako piąte wcielenie tego modelu. Producent zapowiadał, że stanowi on połączenie samochodu terenowego z zaletami SUV-a. Ceny tego modelu startują od 245 900 zł. ...

19 Kwi 2007, 01:35

Tu też się doczepię, mogę, prawda? Wiedziałem że się zgodzisz :wink: Zmieniłeś kolorek, ok, przypuszczam że chciałeś osiągnąć coś bardziej wpadające w srebrny niż szary, ok, no bo białego chyba nie chciałeś tu wyciągnąć, nie? I tu ci się teraz szyby nie zgrywają... a do tego te obramówki szyb bocznych za bardzo kontrastują... No i nie wiem jak to zrobiłeś, ale dach się jakoś dzwinie rozmywa... A na koniec taka moja indywidualna mała sugestia: ja to jednak bym spróbował zmienić tą dolną krzywą, żeby była bardziej krzywa w górę, niż w dół... Zobaczysz, że będzie dużo fajniej ;)

P.S. Ja tego nie pisałem złośliwie i mam nadzieję, że nie poczułeś się, jakbym cię próbował zmieszać nie wiadomo z czym... Po prostu próbuję ci podsunąć parę pomysłów, co trochę zmienić żeby wyglądało lepiej ;) Pozdrawiam!
DFireCrow

19 Kwi 2007, 14:01

teraz lepiej, ale wiesz co zrob, obniz go troszke i nie az tak bielo, troszke, powtarzam, troszke ciemniej, ale ogolnie ok, o mozesz jakis maly wlocik powietrza na masce zrobic, trzeba kombinowac.ogolnie jest supper. :D
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

24 Kwi 2007, 20:54

dziek za szczerosc i za podsuniecie pomyslow sprubuje cos poprawic jak skoluje nowego photoshopa bo mi sie zepsul

PS:jakie sa jeszcze programy do vt??
Krzyku1906
Nowicjusz
Awatar użytkownika

25 Kwi 2007, 00:17

Jeśli na Windowsa, to tak jak sam używałeś, Photoshop, ale dobry też jest Paint Shop Pro. Ja obecnie niestety używam Gimp, bo to najszybciej znalazłem na Maca, no i niestety tak mi trochę kijowo wyszło tamto Audi :) Jak chcesz, to poszukaj torrentów do ściągnięcia na thepiratebay.org gorąco polecam, napradę można znaleźć dużo ciekawych programów, ja właśnie ściągam Photoshopa do mojego Maca, bo Gimpa mam już dość...

P.S. MG mają naprawdę fajne furki, z tym się muszę zgodzić ;)
DFireCrow

17 Maj 2007, 02:23

Praktycznie zero zmian.Pomysl i wykonanie bardzo kiepskie.Naprawde.Nie obraz sie ale musisz duzo popracowac.
MAT
Nowicjusz

Miejscowość: Hel POCZATEK POLSKI :)

09 Lip 2007, 00:49

Dobra robota:)
Pozdrawiam
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

25 Gru 2007, 22:36

Fajny
Epsso
Nowicjusz

27 Gru 2007, 21:17

jestem początkującym i tuningowałem tylko w paincie :D w jakich programach wy tuningujecie te autka ??? prosze pomóżcie
damex11
Nowicjusz

29 Gru 2007, 22:21

W sumie ładnie to zrobiłes. Mi sie podoba. Nie pasuje mi ten wlew paliwa, zmien kolor na mniej rzucajacy sie w oczy. Ja tez zaczołem sie w to bawic, ale nie bede Wam jeszcze pokazywał efektów. Ja robie to w Paint Shop Pro 8 . Pozdrawiam.
pozdro for all
michalp
Początkujący

Miejscowość: Wołczyn