Starsze wozy mają to coś w sobie, mają duszę. Mają swoje humory. Kolega ma malucha, pewnego razu chciał się przejechać, to wychodzi, próbuje go odpalić i nic. Nie dał rady, a jak wrócił za parę godzin, to odpalił od pierwszego. Raz odpala, raz nie.
![Wink ;)]()
Wiadomo, że jak śpieszysz się do szkoły, czy pracy, to może to trochę wkurwić.
![Smile :)]()
Ale taki urok. Nie wiem, czy jazda skuterem zimą to dobry pomysł. Jeżdżąc na skuterze 50km/h to dużo. Sam jeździłem takim jakiś czas, co właśnie tyle rozwijał. Zwykła pięćdziesiątka. Jak tam tutaj piszę, to się wkurzam, że jeszcze muszę poczekać te parę miesięcy do prawka.
Jak już czekałem prawie 18 lat, to już dam radę. Jak lubisz starsze wozy, to pomyśl nad Jettą A2. Mają silniki golfa, a wyglądają lepiej i są wygodniejsze, bo większe. Części do starego golfa, passata, czy jetty kupisz za grosze na każdym szrocie, więc na początek to dobry pomysł. A co do japończyków, które są bezawaryjne, to jak już się zepsują to pech, bo części drogie. Ale mama obecnie jeździ Carismą w dieslu i od kupna wozu nic się nie psuje. Jest bardzo zadowolona, ja też, bo czasem da mi pojeździć. Japończyk na pierwsze auto, to trochę ryzyko według mnie.