Moje pierwsze auto do 6k

18 Mar 2008, 01:01

mysle ze ~1.6 na poczatek bedzie w sam raz
zastanawiam sie nad:
hoda civic
mazda 323f V
Hyundai Lantra
moze jak bedzie prawdziwa okazja to:
ALFA 156
mazda mx-3

a moze cos innego?
wektork
Nowicjusz

18 Mar 2008, 20:52

W okazje bym sie nie bawil a co do civica to do 6tys moim zdaniem odpada.
Chomik90
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łowicz
Prawo jazdy: 26 06 2008
Auto: BMW
Silnik: 2.0 d 136km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

18 Mar 2008, 21:06

moj kumpel kupil tera niedawno czarnego civica za rowne 6k jeszcze na aluskach, wiec gadanie ze civic odpada jest jak najbardziej nie na miejscu :)
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

18 Mar 2008, 21:10

Oki jeśli patrzysz tylko na wygląd to się z tobą zgadzam, chyba że chodzi ci o silnik 1,3
Chomik90
Zaawansowany
Awatar użytkownika

18 Mar 2008, 21:44

nie kolego nie patrze na wyglad
silnik ma 1.5, elektryke, abs
nie kazdy jest chytry i pazerny i sprzedaje drogo nastoletni samochod
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

18 Mar 2008, 21:47

Civica można dostać do 6k, ale trzeba naprawdę albo dużo szukać, albo mieć szczęście i dobrze trafić, bo 9/10 sztuk za tę cenę jest po prostu zajeżdżonych...
Rafo
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Na wybojach przede wszystkim płynnie
    Jeśli kierowca znajdzie się na jezdni o nawierzchni nierównej, zniszczonej czy po prostu na polnej drodze pełnej wybojów, powinien przede wszystkim zastanowić się, czy do celu może dojechać inną trasą. Gdy nie ...

18 Mar 2008, 21:48

Rafo napisał(a):Civica można dostać do 6k, ale trzeba naprawdę albo dużo szukać, albo mieć szczęście i dobrze trafić, bo 9/10 sztuk za tę cenę jest po prostu zajeżdżonych...

Zgadzam się
Chomik90
Zaawansowany
Awatar użytkownika

19 Mar 2008, 10:59

Osobiście z tych aut co wymieniłeś brałbym civica , a jeszcze ci podrzucę pomysł może zastanów się nad fiatem bravo :wink:
Firma Mar-car zajmujemy się handlem samochodami używanymi . Wiecej info priv lub gg
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

19 Mar 2008, 14:16

ja zastanawiałbym sie nad civiciem a hyundaiem lantrą ale raczej wzialbym civica bo ma lepsza markę i bardziej żywotny silnik niż hyundai
kupie sobie vw phaetona ;)
mistrzu567
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

20 Mar 2008, 00:50

no tylko ze w tych samych cenach civic =94r a lantra 97
wektork
Nowicjusz

20 Mar 2008, 08:48

No jeszcze jest VW Corrado ale niewiem do czego bo jak byś chciał trochę poszaleć :D to Cornik jest w sam raz
A tak auto bardziej uniwersalne to Civic
[link do mobile.de wygasł]
Gajd
Nowicjusz

27 Mar 2008, 03:51

Mazda 323 F :
Nie wiem czy dorwiesz w ladnym stanie za tyle, ale samochody fajne ja do mazd jestem przywiazany te silniki sa niezwykle dynamiczne w mazdach. Wada to przede wszystkim silowniki w lampach z przodu niestety nie wytrzymuja naszych zim i silowniki padaja dlatego tak duzo mazd ma otwarte swiatla non stop =P
Lantra?
Duzo nie powiem nie znam w ogole tych aut, ale na allegro za duzo ich nie ma, ale ogolnie widze ze nie glupie, dowiedz sie moze jak czesci i czy blacha cynkowana itp.
Alfa 156
hehe tu mnie rozbawiles jezeli to Twoje pierwsze auto to juz mowie : NIE STAC CIE...
1) Alfa za 6k hehehe ... zabawne
2) Czesci... nie zdajesz sobie jak drogie a niby na fiatowskich podzespolach ... =)
3)One ida w dol na rynku wraz z wyzsza pojemnoscia .. Stac Cie na 2L?
+ ? jaaazda, jazda, jazda to zabawka do scigania - uwierzcie
Mx-3?
hmm Ja ogolnie bardzo lubie silniki mazdy one sa bezawaryjne i naprawde bardzo dynamiczne, ale te modele sa czesto troche lewe.. chodzi mi o "zdarte" silniki, ale uwazam, ze pomysl niezly chociaz nie wiem czy podoba Ci sie perspektywa 1.8 ...
Civic ... echh Wlasnie ja tez myśle jak to z nim jest, dziwi mnie bardzo to, ze tak tanio stoją, czesto są bite gdzies... Nie wiem jak ceny częsci, moze sam sie dowiem bo mnie ciekawi.
Mysle, ze Mazda albo Civic, Civic - fajna zabawka, ale trzeba szukac z duzym dystansem i sprawdzic je dokladnie. Pozdrawiam =)
bi3l4k
Nowicjusz