27 Mar 2008, 03:51
Mazda 323 F :
Nie wiem czy dorwiesz w ladnym stanie za tyle, ale samochody fajne ja do mazd jestem przywiazany te silniki sa niezwykle dynamiczne w mazdach. Wada to przede wszystkim silowniki w lampach z przodu niestety nie wytrzymuja naszych zim i silowniki padaja dlatego tak duzo mazd ma otwarte swiatla non stop =P
Lantra?
Duzo nie powiem nie znam w ogole tych aut, ale na allegro za duzo ich nie ma, ale ogolnie widze ze nie glupie, dowiedz sie moze jak czesci i czy blacha cynkowana itp.
Alfa 156
hehe tu mnie rozbawiles jezeli to Twoje pierwsze auto to juz mowie : NIE STAC CIE...
1) Alfa za 6k hehehe ... zabawne
2) Czesci... nie zdajesz sobie jak drogie a niby na fiatowskich podzespolach ... =)
3)One ida w dol na rynku wraz z wyzsza pojemnoscia .. Stac Cie na 2L?
+ ? jaaazda, jazda, jazda to zabawka do scigania - uwierzcie
Mx-3?
hmm Ja ogolnie bardzo lubie silniki mazdy one sa bezawaryjne i naprawde bardzo dynamiczne, ale te modele sa czesto troche lewe.. chodzi mi o "zdarte" silniki, ale uwazam, ze pomysl niezly chociaz nie wiem czy podoba Ci sie perspektywa 1.8 ...
Civic ... echh Wlasnie ja tez myśle jak to z nim jest, dziwi mnie bardzo to, ze tak tanio stoją, czesto są bite gdzies... Nie wiem jak ceny częsci, moze sam sie dowiem bo mnie ciekawi.
Mysle, ze Mazda albo Civic, Civic - fajna zabawka, ale trzeba szukac z duzym dystansem i sprawdzic je dokladnie. Pozdrawiam =)