Moje Pierwsze auto..

10 Lis 2009, 14:05

Ja to moge mieć samochód co ma nie wiem 70km xD musi być ladny i miec dużo bajerów.. wiem ze szpan.. ale po to mi tylko on jest rodziny nie mam do szkoly mam tyle ze żal odpalać samochód xD
Impossible is nothing - hasło polskich blacharzy i lakierników
Pako
Nowicjusz

Miejscowość: Wa-wa

11 Lis 2009, 17:09

Witam :-) Ja mam prawko od 6 miesięcy. Bez obrazy ,ale nie uważam ,ze japońskie samochody to śmieci. Dostałem niedawno Lexusa IS F i nie zamieniłbym go za żadne BMW M3 czy Audi ...poza tym japonczyki robione są z finezją.
Mati91
Nowicjusz

Miejscowość: Trzcianka

11 Lis 2009, 19:02

Pako napisał(a):Luke16 hehe xD a powiesz to mojemu tacie ;p ja to bym chciał honde Accord xD ale niee. Powiedziałem ze chce leona.. I jeszcze jedno pytanie czym sie różni Leon taki normalny od cupry ??

Cupra jest mocna 225KM, skrzynia 6, cztero-tłoczkowe hamulce Brembo, no a tak po za tym to nie wiem :roll:
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

11 Lis 2009, 23:14

Koniec tematuu xD Mam Leona Cupre własnie nim wrócilem xD exxtraa sprawa mój starszy sie chowa audi jesli chodzi o przyspiesznie bez redukowania go na każdym biegu biore :cool: dziekuje wam:) bardzo mi pomogliście :) :smile:
Pako
Nowicjusz

12 Lis 2009, 11:22

Ja to zanim stałem się właścicielem wiekowego mietka miałem BMW 3 z 2, 5 l (benzynka) silnikiem model e46 coupe 2002r. taki samochód polecam prawie 200 koni a nie od dziś wiadomo -znawcom tematu że silniki i podzespoły montowane w 325 są nie do zdarcia poza elementami eksploatacyjnymi. moim zdaniem jak dla Ciebie to polecam takie właśnie auto bo na prawdę jest niezawodne a za taką kasę jaką chcesz przeznaczyc ,to kupisz świetnie zachowany egzemplarz- no chyba że dorzucisz i kupisz marzenie każdego kierowcy czyli BMW M3 ale decyzja należy do Ciebie. Proponuje ten samochód z własnego dośw. Nadmieniam że wcześniej miałem bmw e30 i e 36 te same 2,5 l:)
mateusz25
Nowicjusz

Miejscowość: opole

12 Lis 2009, 12:01

mateusz25, czytałeś post wyżej?? Kolega kupił już Leona Cupre :) Pako, dobry wybór :) Będziesz zadowolony :) Lubie bardzo leona właśnie :)
JEST:
- Renault Scenic II ph2 1.6 16V LPG 115KM 2008r
- Fiat Panda 1.2 8V LPG 60KM 2003r
- Ford Galaxy 1.9 TDI 115KM 2000r
- ZIPP VZ-2 125cm3 2015r
Luke16
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: KNZ
Prawo jazdy: 12 03 2008
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Scenic II ph2/Panda II/Galaxy
Silnik: 1.6/1.2/1.9
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak sprawnie przebrnąć przez naprawy powypadkowe?
    Udział w wypadku lub stłuczce niesie za sobą lawinę konsekwencji. Najważniejsze jest życie i zdrowie uczestników zdarzenia, ale zaraz potem nasza uwaga skupia się na uszkodzonym samochodzie. Wyłączenie pojazdu z użytkowania ...
    Wymiana rury wlewu paliwa - Toyota Yaris II P9 2006 - 2011
    Jak pewnie wszystkim wiadomo ten model boryka się z rdzewiejącym układem wlewu paliwa i można to zaobserwować w większości modeli P9 z silnikiem 1.0 i 1.3 które układ ten mają taki sam. W moim przypadku podczas tankowania ...

12 Lis 2009, 12:31

oo ludzie nie wysaidam z niego normalnie;p polecammm każdemu ten samochód jest exxtrraaa..xD
Pako
Nowicjusz