Nie mogę nigdzie wygrzebać z jaką siłą dokręcać wałek rozrządu i panewki na wale jak i na korbach, posiada ktoś takie info Silnik Suzuki GV 2.0 TD 87 koni, występował też w Mazdach
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kiedyś szukałem też informacji jak to wygląda i rozmawiałem z paroma osobami które czasem robią takie wymiany i powiedziały, że jak jest problem ze znalezieniem informacji o dokręcaniu to stosują metodę dwu etapową przy panewkach głównych 20Nm + 70 stopni przy nowych nakrętkach, a przy korbowodowych trzy etapy 5Nm -> 20Nm -> 70 stopni i że się sprawdza. Ale czy faktycznie tak jest tego nie wiem.
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Audi RS Q3 - pierwszy RS linii modelowej Q Na Międzynarodowym Salonie Samochodowym w Genewie, marka z Ingolstadt zaprezentuje Audi RS Q3, pierwszy model RS w cieszącej się ogromnym zainteresowaniem rodzinie Q. Ten wyjątkowy samochód łączy w sobie przemyślaną ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.