Szanowni Koledzy! Natrafiłem na ogłoszenie, które wydaje się zbyt piękne, aby mogło być prawdziwe. Czy bylibyście tak łaskawi i rzucili doświadczonym okiem?
motozakup napisał(a):Oba błotniki z przodu wydają się malowane.
Wow, dzięki - jestem pod wrażeniem. Poprosiłem o to.
PS. Zawodowo zajmuję się między innymi reklamą internetowa i muszę przyznać, że świetna robota i błyskawiczna reakcja. Mnie jako klienta pozyskaliście.
Co piesi robią na jezdni? Może trudno w to uwierzyć, ale piesi leżą, siedzą i klęczą na jezdni. Ze statystyk policji wynika, że w 2016 roku zginęło w ten sposób w Polsce 81 osób, a 68 zostało rannych! Wśród wypadków spowodowanych ...
Szeroka gama napędów, bogate wyposażenie standardowe - BMW X2 Oprócz hybrydy plug-in i ekstremalnie sportowego BMW X2 M35i, w którym zastosowano silnik czterocylindrowy o mocy 225 kW (306 KM) z technologią TwinPower Turbo, 8-stopniową sportową skrzynię Steptronic, mechaniczny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.