Szanowni Koledzy! Natrafiłem na ogłoszenie, które wydaje się zbyt piękne, aby mogło być prawdziwe. Czy bylibyście tak łaskawi i rzucili doświadczonym okiem?
motozakup napisał(a):Oba błotniki z przodu wydają się malowane.
Wow, dzięki - jestem pod wrażeniem. Poprosiłem o to.
PS. Zawodowo zajmuję się między innymi reklamą internetowa i muszę przyznać, że świetna robota i błyskawiczna reakcja. Mnie jako klienta pozyskaliście.
Maksymalna sprawność i osiągi w hybrydowym BMW 3 Całkowicie elektryczny tryb jazdy dostępny do prędkości 75 km/h. Tryb jazdy wybiegiem z wyłączonym silnikiem spalinowym może być aktywowany do prędkości 160 km/h. Funkcja start-stop w wersji hybrydowej, przy klimatyzacji ...
Jak przygotować samochód na najzimniejszy okres w roku? Zima jak co roku zaskoczyła kierowców. Jedni w pośpiechu zapisują się na wymianę opon na zimowe, jeszcze inni weryfikują stan akumulatora. Eksperci sieci warsztatów samochodowych Q Service Castrol podpowiadają, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.