Mondeo MK4 dodatki

13 Sty 2011, 19:05

Witam!

1.Czy orientuje się ktoś gdzie mógłbym nabyć używane chromowane relingi do Mondeo MK4 Kombi? Na allegro nie ma obecnie, w szrotach również...

2.Czy jest możliwość zamontowania na tylny zderzak srebrnego dyfuzora, który jest montowany w wersji Titanium S? Nie chcę zmieniać całego zderzaka. On jest przykręcony czy przyklejony? Jak jest przymocowany i czy jest możliwość domontowania? Tego elementu również nie mogę znaleźć na allegro ani w szrotach ani nawet na stronach Forda (mógłby być nowy albo używany w dobrym stanie) ? Czy można to gdzieś zamówić?

Proszę o odpowiedzi

pozdrawiam
bart-BMW-hezz93
Początkujący

Miejscowość: podlaskie

16 Sty 2011, 15:26

1.Ja zaopatrzyłem się w części od pakietu Titanium S w Fordzie. (tylko tylni zderzak kupiłem cudem na allegro). Nie było tanio, ale efekt jest. W salonie dadzą Ci cały katalog akcesoriów i możesz tam sobie wybrać, co tylko zechcesz :wink:

2. Niestety nie sa sie zamontować tylko dyfuzora. Musisz kupić cały tylni zderzak
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Opel Astra III
Silnik: 1.7 CDTi 100 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dwa egzemplarze Audi R18 e-tron quattro na FIA WEC, Bahrajn
    Od następnej rundy FIA WEC w Bahrajnie w wyścigach wezmą udział dwa egzemplarze Audi R18 e-tron quattro. Będzie to pierwszy start prototypowego pojazdu marki Audi na piaskach pustyni. Jazda nocą i wysokie temperatury to ogromne ...