Mondeo MK4 - ogłoszenie ocena

26 Maj 2020, 22:23

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Cena wydaje mi się wyjątkowo niska ale jestem gotowy jechać i sprawdzić go na stacji diagnostycznej bo interesuje mnie ten silnik, a ofert jest mało. Byłbym skłonny wydać nawet 30k za tę wersję więc cena jest tu dużo niższa.

Pojazd do sprawdzenia na historiapojazdu.pl. Wszystko wydaje się w porządku, ale nie mam doświadczenia więc może coś przeoczyłem? Zastanawia brak danych z historii pierwszego właściciela ale może po prostu nie były aktualizowane online? Wszystko inne po 2013 spoko i corocznie sensowny przebieg.

Mondeo MK4 - ogłoszenie ocena Mondeo MK4 - ogłoszenie ocena
ojcieca
Nowicjusz

Zdjęcia: 2

27 Maj 2020, 09:07

ojcieca napisał(a):Zastanawia brak danych z historii pierwszego właściciela ale może po prostu nie były aktualizowane online?
Wszystko może być ok, bo pierwszy przegląd w nowym samochodzie musisz zrobić dopiero po trzech latach. Czyli tu by się zgadało bo został wykonany w 2013 roku.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Toyota 2000GT Convertible
    Trudno znaleźć bardziej stylowego i pożądanego klasyka z Japonii niż Toyota 2000GT. Opływowe nadwozie z długą maską, szprychowe felgi i otwierane światła nadają jej wyjątkowego charakteru. A status pierwszego supersamochodu ...