Mondeo mk4

17 Sie 2017, 14:20

Jestem na etapie kupna samochodu i zainteresował mnie ford mondeo mk4 2.0tdci ale wcześniej byłem skłonny ku acoord 7 lecz 2 osoby mi odradziły z tego względu, że auto już nie młode a za stosunkowo duża cene rocznik 2005 mniej więcej 25tys i dodatkowo słabe wyposażenie i środek nudnawy.
Ford mondeo nowszy design w środku bajka jak dla mnie i nie porównywalnie lepsze wyposażenie a silnik z tego co wiem też jakoś specjalnie awaryjny nie jest i ogromnym plusem układ jezdny bo wiadomo mondeo zawsze było słynne ze świetnych właściwości jezdnych co mi odpowiada.Co mi doradzicie?
MATRIX266
Początkujący

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 17 02 1987
Auto: VW

17 Sie 2017, 14:23

Trudno cokolwiek doradzić nie znając Twoich preferencji - autem jeździsz sam czy z rodziną? Miasto czy raczej trasa? Jakie roczne przebiegi? Jeździsz spokojnie czy dynamicznie?
hondziarz
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 8
Auto: honda

17 Sie 2017, 21:08

No nie da się ukryć że MK4 jest bardzo poprawnym autem i taką cenę to już coś fajnego. Najgorzej że ciężko jest znaleźć ciekawy egzemplarz
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

22 Sie 2017, 12:00

Nie mam rodziny sam przeważnie sie poruszam, lubię szybką jazdą ale bez przesady w granicach rozsądku a co do przebiegu to okolice 12tys rocznie.
MATRIX266
Początkujący

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 17 02 1987
Auto: VW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

OffRoad Show Poland 2012 / relacja
    Po raz pierwszy w Polsce odyły się Targi Pojazdów 4x4 w Warszawie! Ogólnopolskie Targi Pojazdów 4x4 OFFROAD SHOW POLAND w Warszawie to innowacyjne przedsięwzięcie, wychodzące naprzeciw rosnącej rzeszy ...