Witam jestem posiadaczem Seata Altea Xl 2007r z silnikiem 1.9BXE do którego ostatnio podpinam wiązkę haka marki Westfalia . Podczas podłączenia napotkałem jeden błąd mianowicie w skrzynce bezpieczników PIN45 który w każdym znalezionym oznaczeniu pokazuje że powinien być pusty polem jest u mnie zajętym . Czy ma ktoś pomysł co może się pod tym bezpiecznikiem znajdować , za co on odpowiada i czy jest to jakaś modernizacja dawnego właściciela czy może oryginał ???
Próbowałeś wyjąć ten bezpiecznik z pinu45 i następnie sprawdzić czy wszystko działa poprawnie? Jeżeli ktoś sam dołożył tu bezpiecznik i coś podłączył to ciężko będzie nam online to zlokalizować zerknij gdzie idzie kabel od tego bezpiecznika.
Przewodnik po hybrydowych SUV-ach Lexusa Segment SUV-ów nieprzerwanie rośnie. Rośnie też popularność hybryd. W bardzo istotnym stopniu przyczynił się do tego Lexus. To Japończycy pokazali pierwszego w historii luksusowego SUV-a, a później pierwszą ...
Dlaczego nie widzimy tego, czego nie spodziewamy się zobaczyć? Sytuacja, gdy ruch na drodze jest mniejszy i po ulicach rzadziej poruszają się piesi czy rowerzyści, może być niebezpieczna ze względu na zjawisko ślepoty pozauwagowej. Polega ono na tym, że nie widzimy obiektu znajdującego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.