No więc wrócę do tematu, który założyłem jakiś czas temu ws. współpracy z firmą Moto Concierge. Mimo Waszych poleceń innych firm nie zdecydowałem się na ich wypróbowanie z prostego w zasadzie względu: nie stać mnie było na kupowanie wielu pakietów bo w praktyce pewnie tak by było, że któreś tam auto z rzędu dopiero nadawałoby się do kupna po ekspertyzie. Dlatego więc zaryzykowałem współpracę z Moto Concierge z uwagi na to, że wynagrodzenie pobierają dopiero za sukces i, że są w stanie już na etapie telefonicznej przesiać nieuczciwe oferty. Z początku wydawało mi się to zbyt piękne ale okazało się być prawdą! Tak więc w ten sposób udało się kupić Opla Astrę III hatchback 2.0T w super stanie ze sprawdzonym przebiegiem 125KKM za śmiesznie niskie pieniądze 15KPLN (macherzy w ASO jak sprawdzali auto byli w szoku, że 11letnie auto może być tak świetnie utrzymane). Generalnie postanowiłem tego posta napisać aby uświadomić wszystkich tych, którzy szukają podobnej oferty, że nie ma co się bać. Ja im zaufałem i nie zawiodłem się
![Uśmiechnięty :)]()