Moto Session 2019 - relacja z targów motoryzacyjnych w Lublinie

16 Kwi 2019, 20:49

Targi Moto Session to obowiązkowa impreza którą warto zobaczyć na Lubelszczyźnie. W tym roku podobnie jak w latach ubiegłych mieliśmy do do zwiedzania dwie hale które były pełne imponujących modeli samochodów i motocykli, jakich nie widzi się na co dzień.

Podczas targów został zorganizowany pokaz kolekcji Harley-Davidson, Monster Truck Demolka, ekstremalne pokazy stuntu i trialu motocyklowego, Drift Taxi, mega strefa o auto detailingu oraz przejażdżki samochodami Ferrari California i Lamborghini Gallardo. Nietypową atrakcją był lot widokowy nad Lublinem z której można było skorzystać podczas dni targowych. Oczywiście to nie wszystkie atrakcje ale te najbardziej zapadły nam w pamięć.

Zapraszamy do naszej galerii z Moto Session 2019 gdzie znajdziecie fotorelację z targów.

Najciekawszym samochodem według nas w tym roku była Warszawa M20 GT :) Widać było że auto robi wrażenie na ludziach.
Moto Session 2019 - relacja z targów motoryzacyjnych w Lublinie Moto Session 2019 - relacja z targów motoryzacyjnych w Lublinie Moto Session 2019 - relacja z targów motoryzacyjnych w Lublinie Moto Session 2019 - relacja z targów motoryzacyjnych w Lublinie
Zobacz zdjęcia » Moto Session 2019
Redakcja
Forum Samochodowe
Redakcja
Redakcja
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 13113
Prawo jazdy: 12 03 1998
Auto: Tesla Model Y

17 Kwi 2019, 10:02

W tym roku z tego co widzę było więcej droższych modeli samochodów i sporo motorów. Mi niestety nie udało się pojechać chociaż wygrałem bilety w konkursie na forum.

Ciekaw jestem jak na żywo wyglądała ta Warszawa M20 GT, bo na zdjęciach robi spore wrażenie. Jedynie co to te światła przednie trochę nie pasują ale pewnie to jakiś prototyp.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

24 Maj 2019, 12:07

Warszawa M20 GT
Moto Session 2019 - relacja z targów motoryzacyjnych w Lublinie Audi A4 B5
Moto Session 2019 - relacja z targów motoryzacyjnych w Lublinie Moto Session 2019 - relacja z targów motoryzacyjnych w Lublinie Nissan GT-R, podwójny wydech
Moto Session 2019 - relacja z targów motoryzacyjnych w Lublinie Nissan 200SX S14A, Drift
Moto Session 2019 - relacja z targów motoryzacyjnych w Lublinie Citroen C5 AirCross SUV, cyfrowe zegary
Moto Session 2019 - relacja z targów motoryzacyjnych w Lublinie Volkswagen Transporter T3, alufelgi
Moto Session 2019 - relacja z targów motoryzacyjnych w Lublinie Ferrari 458 Italia
Moto Session 2019 - relacja z targów motoryzacyjnych w Lublinie Moto Session 2019 - relacja z targów motoryzacyjnych w Lublinie
Zobacz zdjęcia » Moto Session 2019 - Lublin
Redakcja
Forum Samochodowe
Redakcja
Redakcja
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 13113
Prawo jazdy: 12 03 1998
Auto: Tesla Model Y
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Reflektory z diodami LED (2007)
    W 2007 roku epokę reflektorów z emitującymi białe światło diodami LED zapoczątkował Lexus. Jako pierwszy producent zamontował je w światłach mijania auta produkowanego na szeroką skalę, a dokładnie w swoim flagowym ...