Scooter to generalny importer marki Peugeot, ceny z tego co widzę bardzo ok, słyszałem, ze z obsługą też jest u nich fajnie, więc chyba warto rzucić okiem co mają
Jakbym miał wybrać quada to już wolałbym Enduro albo KTMa ale to chyba z faktu posiadania Enduro na quadzie zbyt plastikowo mi się jeździ. Teraz szukam nowych gogli bo stare sie już do niczego nie nadają.
Długo rozważałem zakup quada, ale ostatnio zajawiłem się na crossy... Noszę się z zakupem takiego CROSS KXD 707b, wydaje mi się, że jak na taką cenę 2699zł, to sprzęt naprawdę super jak dla mnie na początek
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
Lexus IS - samochód do driftu IS od Lexusa jest bezpośrednim konkurentem serii 3 i również interesującą bazą na auto do driftu. Szczególnie, kiedy weźmiemy pod uwagę pierwszą generację modelu w wersji IS 300. W tym wariancie kompaktowego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.