Scooter to generalny importer marki Peugeot, ceny z tego co widzę bardzo ok, słyszałem, ze z obsługą też jest u nich fajnie, więc chyba warto rzucić okiem co mają
Jakbym miał wybrać quada to już wolałbym Enduro albo KTMa ale to chyba z faktu posiadania Enduro na quadzie zbyt plastikowo mi się jeździ. Teraz szukam nowych gogli bo stare sie już do niczego nie nadają.
Długo rozważałem zakup quada, ale ostatnio zajawiłem się na crossy... Noszę się z zakupem takiego CROSS KXD 707b, wydaje mi się, że jak na taką cenę 2699zł, to sprzęt naprawdę super jak dla mnie na początek
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Elektryczny Land Cruiser pracuje w kopalni miedzi Toyota Land Cruiser w wersji elektrycznej już jest – na razie w Australii. Niezniszczalna terenówka Toyoty, bardzo chętnie wykorzystywana w przemyśle ciężkim – w wersji elektrycznej okazała się idealnym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.