Motoryzacja brytyjska

05 Cze 2013, 14:33

Witam.
Muszę zrobić do szkoły prezentację o swoich zainteresowaniach wybrałem "Historie Brytyjskiej Motoryzacji" zrobiłem już prawie całą tylko mam problem z zakończeniem. Chciał bym ją jakoś podsumować w trzech zdaniach. Myślałem nad porównaniem starszych samochodów do tych nowszych jakie zmiany zaszły w technologi wykorzystywane do budowania czego w klasykach nie było a w nowych samochodach już jest itp.
Proszę o pomoc ! (pilne)
Adrian44
Obserwowany

Auto: renault

11 Cze 2013, 00:28

Adrian44 napisał(a):Myślałem nad porównaniem starszych samochodów do tych nowszych jakie zmiany zaszły w technologi wykorzystywane do budowania czego w klasykach nie było a w nowych samochodach już jest itp.

Może porównaj te rzeczy które były w starszych i są w nowszych/obecnych autach i co się w nich zmieniło...? :wink:
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Udany silnik 8AR-FTS turbo "200t" - Lexus
    Przez całe dekady Lexus konsekwentnie wyposażał swe samochody w benzynowe silniki wolnossące – od słynącej z wyjątkowej kultury pracy widlastej ósemki w pierwszym flagowym Lexusie LS 400, po pięciolitrowe V8 ...
    Sezon na porywiste wiatry
    Od października do marca mamy w Polsce sezon na porywisty wiatr. Zimowe wichury różnią się od tych występujących latem swoją długotrwałością, ponieważ mogą siać zniszczenie nawet ponad dobę. Na co uważać w czasie jazdy ...