MOTOSHOW w SZCZECINIE

01 Kwi 2011, 08:01

Witajcie,
chłopaki i dziewczyny!! W sobotę i niedzielę tj. 9 -10 kwietnia na szczecińskich MTS-ach są świetne Targi Motoryzacyjne Motoshow. Wybieracie się?? Ja idę na pewno, bo przewidziane są zajebiste atrakcje, w tym np.:
• Wojna Północ - Południe – wielkie show tuningowe! Na oczach widzów dojdzie do rywalizacji samochodów tuningowych, którą rozstrzygną profesjonalni sędziowie. Będzie kolorowo, głośno i odjechanie!]
• Beczka Śmierci – czyli widowisko kaskadera jeżdżącego po pionowych ścianach, wykonującego dodatkowo inne ewolucje: jazda bez trzymanki, jazda dwóch motocykli, umieszczenie przeszkód w beczce. Nie bez kozery beczka nosi nazwę beczki śmierci… Atrakcyjność numerów kaskaderskich jest współmierna z ponoszonym ryzykiem.
• Król Błota – coś dla tych, którzy nie są z cukru. Walka o miano Króla Błota, czyli przejazd samochodem terenowym przez 40-metrową rynnę błota. Kto przebije się najdalej przez błotny tor, ten wygrywa!
• Strefa Moto Klub – prezentacja zrzeszonych miłośników motoryzacji.
• Autodemolka Demolition Derby – niesamowite wyścigi samochodowe polegające na spychaniu przeciwnika z toru. Demolka na żywo!
• Symulator jazdy na jednym kole – symulator podnoszenia motocykla do jazdy na tylnym kole. Wyśmienita zabawa dla wszystkich miłośników motorów.
• Freestyle Motocyklowy FMX – pokaz tego, co można zrobić z motocyklem – m. in. backflip, zaprezentują czołowi freestylowcy.
• Szkoła bezpiecznej jazdy – nauka doskonalenia techniki jazdy. Pokazy testu Stewarta – jazda z piłeczką na talerzu umieszczonym na masce samochodu. Pokazy poślizgu kontrolowanego – jazda na trolejach.

Co Wy na to?? Myślę, że będzie dobra zabawa, no i z tego co czytałem mają być wystawione niezłe autka, więc będzie na co popatrzeć. Ja to najbardziej sadzę się na jakąś jazde próbna najnowszą furką.

Pozdrowionka!!
Ostatnio edytowany przez Jackob007, 03 Kwi 2011, 09:07, edytowano w sumie 1 raz
Jackob007
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak jeździć po dziurach, wyrwach w nawierzchni?
    Nie zawsze kierowca ma możliwość ominięcia dziury w nawierzchni – czasem nie zdąży przed nią wyhamować, czasem jej ominięcie wiąże się ze zbyt gwałtownym i nagłym manewrem, który może zaskoczyć innych uczestników ...