Mozliwe to ?

27 Sty 2010, 21:09

Mam jeszcze pytanko, w aucie mam odciecie zaplonu i alarm, i jezeli urwalem kable od syreny to czy mozliwe ze przez to mam problemy z odpaleniem auta ?
corsabb
Nowicjusz

Miejscowość: ldz
  • 27 Sty 2010, 21:39

Całkiem możliwe - spróbuj je podłączyć z powrotem to sprawdzisz czy to było problemem.
    piotrpz87
    Stały forumowicz
    Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
    Prawo jazdy: 01 01 2001
    Auto: Mazda 6
    Silnik: 2,3
    Paliwo: Benzyna
    Typ: Sedan/Limuzyna
    Skrzynia biegów: Manualna
    Rok produkcji: 2002

27 Sty 2010, 22:32

tak, jak najbardziej, u mnie tez tak było ;)
    Toretto

27 Sty 2010, 22:46

jak by było inaczej było by to zbyt proste dla złodzieja. przecięcie kabelka i już można spokojnie pracować nad uruchomieniem.
    wozki widlowe serwis koszalin Adamires
    adamires
    Początkujący

Miejscowość: World

27 Sty 2010, 22:50

ladnie ja jestem glupi w takim razie...

kilka dni temu popsulo sie autko, pomogliscie mi, tyle ze alarm wyl strasznie, nie umialem go wylaczyc, wyrwalem kabelki z syreny, auto odpalil mechanik, przyjezdzam i autka nie da sie odpalic...zobacze jutro te kabelki, nie wiem sam, mam nadzieje ze ochoty wkladania wiecej pieniedzy w to autko nie mam...

a zna ktos moze jeszcze odpowiedz na poprzednie pytanie odnosnie czujnika polozenia walu korbowego, czy to mozeliwe ze auto gasnie w trakcie jazdy wlasnie przez niego ?
    corsabb
    Nowicjusz

Miejscowość: ldz
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nissan zapowiedział powrót marki Datsun
      W marcu 2012 roku Nissan zapowiedział powrót marki Datsun, która będzie firmowała nowoczesne, niezawodne i dostępne produkty dla optymistycznych i rozwojowych klientów na rynkach o dużym potencjale wzrostu. ...
      Śpiący policjant - bezpieczne spowalniacze
      Jak skutecznie uspokoić ruch drogowy? Sprawdzoną i popularną metodą jest montaż progów prędkościowych na drogach. To rozwiązanie ma wiele zalet – wymusza na kierowcach ograniczenie prędkości, powoduje mniejsze ...