Możliwość przechowywania postów

15 Lip 2009, 10:58

Witam, mam taką małą uwagę co by mogła lekko pomóc forumowiczom, a mianowicie zauważyłem, że nie mamy czegoś takiego jak skrzynka na posty albo czegoś w tym stylu, można by tam przechowywać posty, które są dla nas ważne bez konieczności zaglądania do danych działów i szukania .

pozdro ale i tak jest ok :mrgreen:
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

22 Lip 2009, 19:44

jak coś Cię interesuje to kopiuj sobie temat do np worda i problem masz z bani :mrgreen:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

23 Lip 2009, 11:24

no jest to jakaś opcja i chyba będę tak robił ale wiesz, że to takie połowiczne rozwiązanie :mrgreen: a głownie chodzi mi o to, że czasem ktoś napisze coś fajnego i to czasem sie przydać może, ale git damy rade :D
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Cadillac Eldorado Convertible
    Eldorado w niczym nie przypomina typowych, sportowych kabrioletów rodem z Europy. Trudno nazwać go smukłym, a na dodatek jest ogromny – w zależności od generacji jego długość przekraczała nawet 5,7 m! Równie ...
    35 lat legendy - Toyota Celica
    Toyota Celica zadebiutowała w latach 70. i od razu stała się benchmarkiem dla sportowych samochodów. Przez 35 lat na rynku pojawiło się 7 generacji modelu, które biły rekordy sprzedaży. Sportowa Toyota stała ...