MP3 Watson

10 Wrz 2010, 15:39

Witam. Kupiłem sobie mp3 Watson 4GB.Jest to mniej-więcej coś takiego :

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Mam z nią pewien problem: ładowałem ją całą noc, a nie da się odtwarzać muzyki. Dioda, która powinna się świecić, gdy mp3 jest włączona również się nie świeci.....
Czy wie ktoś z Was czemu tak się dzieje?
1/4 MILI
skarbimierz
Początkujący

Miejscowość: Skarbimierz

11 Wrz 2010, 10:32

Po pierwsze napisz z czego dokładnie zasilana jest MP3.
Po drugie napisz czy sprzęt jest na gwarancji i czy komputer widzi ją poprawnie.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

11 Wrz 2010, 10:46

skarbimierz napisał(a):Dioda, która powinna się świecić, gdy mp3 jest włączona również się nie świeci....

Naładuj/wymień baterię ?? Może się popsuła? Jak masz gwarancję to wymień, a jak nie masz to nie wiem gdzie Ci takie coś naprawią.
Sor
Początkujący

Miejscowość: Chełm

11 Wrz 2010, 12:16

Sor napisał(a):
skarbimierz napisał(a):Dioda, która powinna się świecić, gdy mp3 jest włączona również się nie świeci....

Naładuj/wymień baterię ?? Może się popsuła? Jak masz gwarancję to wymień, a jak nie masz to nie wiem gdzie Ci takie coś naprawią.

Najpierw trzeba by się zorientować na czym opiera się zasilanie tego sprzętu a później bawić się w ewentualne wymienianie itd.

Miernik w dłoń i sprawdź jakie napięcie daje ogniwo z którego zasilana jest MP3. Sprawdź też jaki prąd daje ładowarka.
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Stylowy kabriolet
    Nazwa kabriolet pochodzi z języka francuskiego i podobnie jak w przypadku coupé, pierwotnie odnosiła się do wozów ciągniętych przez konie. Kabrioletem nazywano jednoosiowy lekki powóz z opuszczanym dachem. ...