Mój poprzednik miał ubezpieczenie w MTU, zniżka 40% i płacił 359 zł. Jeśli chciałbym je zostawić (ja młody kierowca bez zniżek) i dopisać współwłaściciela (zniżki 60%) to oni dają mniejszy rachunek czy u nich nie ma że jak jest współwłaściciel to mniej się płaci. Wie może ktoś?
Zadzwonić nie zawadzi ale generalnie to jeżeli nie masz ukończone 26 lat to nawet jeżeli rejstrujesz auto na współwłaściciela to dostajesz zwyżke za wiek ileś tam procent przynajmniej tak jest w pzu ale myśle że w innych ubezpieczalniach też
Pytam bo możliwe że ktoś ma w MTU. Ale teraz dopiero zacznę wojnę. Poprzedni właściciel ma ubezpieczenie do 13.01.12 i na nim jeżdżę a oni mi przysłali rachunek że mam zapłacić za okres 22.10.11 (kupno auta) do okresu któregoś sierpnia 2012. Nie wiem czego oni chcą. Nawet nie wysyłałem im nic, a jest napisane na ich papierach że jeśli chce się kontynuować ubezpieczenie to trzeba wysłać tam rożne dokumenty. Ja nic nie wysłałem a oni mi przysłali rachunek
kupisz auto to w ciagu 30 dni musisz zglosic chcec wypowiedzenia lub kontynuacji oc. jesli nie to urzad miejski wydzial komunikacji przysyla do ubezpieczalni dokumenty . musisz zaplacic roznice w skaladkach powiekszona o zwyzki czyli o 60 %
Wszystko już wiem bo byłem u nich, ale to troche dziwne bo poprzedni mój samochód miał ubezpieczenie w HDI, kupiłem go i nic mi nie przysłali, zanim skończyło się OC to go sprzedałem bo nie chciałem już go
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Europejska premiera samochodu Volkswagen Jetta Hybrid Jetta Hybrid jest napędzana nowoczesnym silnikiem benzynowym (TSI o mocy 110 kW/150 KM) oraz silnikiem elektrycznym o mocy 20 kW – takiej samej, jak w XL1, jako skrzynia biegów montowana jest seryjnie automatyczna, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.