REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Zadne dziwy...Kiedyś miałem samochód na sprawdzenie owalizacji/telepało kierownicą/.Nowe tarcze z przebiegiem ok.6.000km...Kao napisał(a): Tylko teraz pytanie jak to możliwe żeby trzecia para tarcz poszła w przęciągu roku max 10 tyś km
miałem napisać o zwrotnicyKao napisał(a):kolega który wprasowywał łożysko powiedział że dość lekko weszło i że piasta może być już wyrobiona
A jak poradziłeś sobie z osadzeniem w rowku zwrotnicy koronki zabezpieczającej przed wysunięciem łożyska ?Kao napisał(a):Prasą wciskałem
bo jeszcze do niego nie doszedłembonifacy napisał(a):Byłeś na forum a nie ma odpowiedzi na mój post.
Aż taki ruch w interesieKao napisał(a):bo jeszcze do niego nie doszedłem
A pisałeśKao napisał(a):kolega docisnął go jakimś takim płaskownikiem![]()
No to jakKao napisał(a):Prasą wciskałem
A jednak kolega spartolił robotęKao napisał(a):kolega docisnął go jakimś takim płaskownikiem![]()
Ja tam prosty człek co się trzyma procedur i stosuje odpowiednie narzędzia do danych czynności . Nie odpowiem bo Nie wiem co tam wyrabialiścieKao napisał(a): myślisz że to przyczyna?
bonifacy napisał(a):prosty człek co się trzyma procedur i stosuje odpowiednie narzędzia do danych czynności
bonifacy napisał(a):Mimo wszystkiego luzu szukałbym gdzie indziej.