witam , mam pytanie , mam na samochód 15000 ma być 4x4 diesel , jazda 80% asfalt 20% teren lajtowo , nigdy nie miałem terenówki , myślę o musso , silnik 2,9 mercedesa ceny w miarę , miał ktoś taki wehikuł ?
Ja właśnie zaryzykowałem i zakupiłem musso z silnikiem 2.9D bez turbiny , przyspieszenie nie istnieje , jak sie bujnie to nawet fajnie jedzie , w terenie jeszcze nie byłem , spalanie około 10l , szybko się nagrzewa i jest ciepły , dziwnie wchodzą biegi trzeba się przyzwyczaić , pierwsze wrażenie pozytywne
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
System zapobiegania kolizjom czołowym firmy Mitsubishi System zapobiegania kolizjom czołowym firmy Mitsubishi Motors Corporation, stanowiący wyposażenie nowej generacji modelu Outlander, która zadebiutowała w Europie kilka miesięcy temu, otrzymał wyróżnienie Euro ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.