witam , mam pytanie , mam na samochód 15000 ma być 4x4 diesel , jazda 80% asfalt 20% teren lajtowo , nigdy nie miałem terenówki , myślę o musso , silnik 2,9 mercedesa ceny w miarę , miał ktoś taki wehikuł ?
Ja właśnie zaryzykowałem i zakupiłem musso z silnikiem 2.9D bez turbiny , przyspieszenie nie istnieje , jak sie bujnie to nawet fajnie jedzie , w terenie jeszcze nie byłem , spalanie około 10l , szybko się nagrzewa i jest ciepły , dziwnie wchodzą biegi trzeba się przyzwyczaić , pierwsze wrażenie pozytywne
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
W obszarze niezabudowanym bardziej niebezpiecznie Pomimo tego, że do większości wypadków dochodzi w obszarze zabudowanym (70%), to kiedy mają miejsce poza tym terenem, traci w nich życie więcej osób. W co piątym ginie człowiek, podczas gdy w wypadku w strefie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.