Mycie silnika

15 Paź 2010, 10:12

Nie mogę się zdecydować na wybór środka do mycia silnika. Jaki preparat i jakiej firmy polecacie?
mirost007
Nowicjusz

Miejscowość: Tczew

15 Paź 2010, 10:23

Jakie to auto jest,to pierwsze pytanie,są konstrukcje, w których polanie wodą po pewnych miejscach silnika uruchomi auto na amen!Możesz sobie narobić takiego dziadostwa,że! :evil:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

28 Paź 2010, 12:22

Ja używałem preparat firmy Teroson i nie narzekam.
Ostatnio edytowany przez alektar, 31 Paź 2010, 15:23, edytowano w sumie 1 raz
alektar
Nowicjusz

Miejscowość: Tczew

09 Lis 2010, 15:28

Ja mogę polecić nasz produkt - Akrę. Wiele osób profesjonalnie zajmujących się naprawą samochodów oraz myciem podzespołów chwali produkt.

Na opakowaniu i w internecie znaleźć można zastosowanie produktu i sposób użycia.
K2
Początkujący

Miejscowość: Ostrów Wielkopolski

09 Lis 2010, 17:09

PhantomASA1 napisał(a):Jakie to auto jest,to pierwsze pytanie,są konstrukcje, w których polanie wodą po pewnych miejscach silnika uruchomi auto na amen!Możesz sobie narobić takiego dziadostwa,że! :evil:
jeśli polanie czegokolwiek wodą/środkiem do mycia w silniku go unieruchamia to tylko oznacza że nadawało się do wymiany :!:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

ACC, BSW, LDW - systemy bezpieczeństwa na drodze
    Technologia coraz bardziej wspomaga kierowcę w zachowaniu bezpieczeństwa na drodze. Samochody rozpoznają znaki i ostrzegają o przekroczeniu dozwolonej prędkości, informują o obecności pojazdów w martwym polu a nawet ...