Witam mam problem otóż zastanawiam się nad kupnem myjki ciśnieniowej nie mogę się zdecydować co wybrać karcher czy black&decker a może Bosch? Może ktoś ma jakieś doświadczenia i mógłby się podzielić
Zdecydowanie polecam Kärcher'a mam już taką maszynkę od jakiś 5 lat i śmiga aż miło prostota obsługi i prawie wogóle nic nie trzeba się martwić tylko pilnować stan oleju i myć myć autko musi być czyste Wymienialem tylko wąż ale to z mojej winy
Tak jak już wspomniałem polecam Kärcher'a ,ale co do modelu to musisz już sam dobrać urządzenie do własnych potrzeb! Co zamierzasz myć i jak często będziesz ją używać myślę ,że to jest najważniejsze przy wyborze modelu.
Ja ostatnio kupiłem Karchera K2.160 ciśnienie 100 bar, w wyposażeniu jest końcówka która podnosi ciśnienie o 50%,zapłaciłem w Media Markt 230 zł(obniżka ceny z 330 zł).Poezja,mój kuzyn za chińszczyznę zapłacił 260 zł .
Jak przygotować wnętrze samochodu na zimę? Podpowiadamy! Zima w samochodzie może oznaczać nie tylko śnieżne widoki za oknem, ale również… błoto, wilgoć, sól i nieprzyjemne zapachy wewnątrz samochodu! Jeśli chcesz, by wnętrze auta przetrwało zimę w dobrym stylu ...
Kierowcy, jeździjcie ostrożnie w pobliżu szkół i przedszkoli! Po blisko półrocznej przerwie uczniowie wracają do stacjonarnej nauki, dlatego kierowcy muszą zachować szczególną ostrożność w pobliżu placówek oświatowych. Powinni być przygotowani na nagłe pojawienie ...
witam,
tez sie zastanawiałam nad Karcher'em, ale ostatnio zaciekawił mnie pewien wynalazek a mianowicie myjnia parowa firmy EcoMyjnie. Drogie to może i to jest, ale w racji tego, że myjąc auta mam wielka kałużę ( brak dobrego odpływu wody )to myjnia parowa tez jest jakimś rozwiązaniem, szczególnie dla firmy w mieście, gdzie samemu tak średnio można umyc samochód.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez schatzi, 01 Lut 2010, 00:39, edytowano w sumie 1 raz
Karcher - kupiłem u siebie za jakieś 500 zł, mam już od 3 lat i nic się nie psuje. Jedynie co wymieniłem to cały przewód od karcher-a do pistoletu, bo go urąbałem.
Ale polecam.
myjnia parowa jest idealnym rozwiązaniem jak masz flotę kilkunastu aut które zjeżdżają na noc do bazy. Bardzo dobrze sprawdza się też w autach do przewodu art, spożywczych ponieważ możesz szybko zdezynfekować izotermę. W przypadku mniejszych flot warto pomyśleć o zamówieniu takiej usługi - przyjeżdża do Ciebie koleś z taką maszyna i na miejscu czyści Twoje auta i nie tylko:)
Witam Planuje kupić mężowi na święta myjkę ciśnieniową ale nie bardzo się na tym znam.... znalazłam na przykład takie: [link do oferty wygasł] [link do oferty wygasł] (wolałabym wybrać z tego sklepu bo mam zniżkę 20% z poprzednich zakupów) moglibyście mi doradzić która by była dobra? no i oczywiście czy są to dobre ceny? będę wdzięczna za odp Pozdrawiam
Witam A zastanawialiscie sie nad myjka kranzle? Myjka bardzo trwała tak jak to sie robiło 10 lat temu pompa niskoobrotowa z kutego mosiądzu ceramiczne tłoki. Z tego co sie dowiedziałem w 100% produkt niemiecki. Ceny dosyc wysokie ale moze warto sie pokusic na jakość.
Dobra myjka to podstawa, nie polecam tanich hipermarketowych made in china sprzętów. Lepiej dać kilka stówek i mieć porządną myjkę z gwarancją i możliwością naprawy.
Pisałem już wszystko począwszy od horoskop dzienny a skończywszy na marzenia nastolatki.
Witam, chciałem odświeżyć temat. Chciałbym kupić niedrogą myjkę powiedzmy do 300 zł i mam na oku dwa modele: -KARCHER K 2.100 -MAKITA HW101 Którą wybrać? Makita ma podobno metalową pompę, a karcher z tworzywa, więc co byście mi polecili?
PS. Nie piszcie, że nie warto kupować, bo to słabe myjki, bo nie o to przoszę
Witam, zastanawiałem się nad zakupem myjki Ehrle KD 623, wygląda ona mniej więcej tak:
Słyszałem, że nieźle czyści, jednak potrzebowałbym więcej informacji na jej temat.Czy ktoś już jej używał i mógłby powiedzieć mi coś więcej na jej temat, ewentualnych plusów i minusów?
EHRLE KD 623 2x2 to profesjonalna myjka wysokociśnieniowa o wytrzymałej konstrukcji opartej o sprawdzone podzespoły - mocną pompę korbowodową z ceramicznymi nurnikami połączoną z silnikiem niskoobrotowym 1400 RPM.
Wyposażenie standardowe można uzupełniać korzystając z wielu dostępnych akcesoriów Ehrle.
Wyposażenie standardowe: - TSS - Total Start Stop, system z opóźnionym wyłączaniem silnika. Zupełne wyłączenie urządzenia po 20 minutach. Sygnalizacja nieszczelności. - Zbiornik wyrównawczy wody - 17 l. - Profesjonalny bęben do zwijania węża, 15 mb węża. - Pistolet wysokociśnieniowy z dyszą wirującą. - Lanca ze stali nierdzewnej z dyszą wysokociśnieniową
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
Trzask - Bogdan Woszczerowicz Firma TRZASK - Bogdan Woszczerowicz działa od 1993 roku i od początku wykonuje "ultrabond" naprawy szyb samochodowych (klejenie szyb samochodowych). Stosowana przeze mnie amerykańska technologia Ultra B-O-N-D Inc. (licencja nr 441) pozwala reperow ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.