Myjnia parowa w Krakowie

24 Lut 2016, 21:23

Witam, chciałbym podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat myjni parowej w Krakowie przy ul. Kościuszki 47. Żonka wzięła auto do mycia, zawsze korzystałem z myjni ręcznej. Znajomy ma takową, zostawiałem auto na dwa dni i czyścili całe łączenie z praniem tapicerki.A tu moja żona pojechała na myjnię parową , autko lśniące, szyba pokryta specjalną powłoką żeby tak brudu nie łapała a tapicerka czysta jak łza. I autko w domu po 4 godzinach. Rewelacja. Od teraz jestem zwolennikiem myjni parowej, innowacyjna metoda warta wszystkiego
diaol
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 07 1992
Przebieg/rok: 3tys. km
Auto: opel astra
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1996

29 Lut 2016, 10:53

Polecam Ecomyjnię. U nich również szybko i rzetelnie. Dbają o każdy szczegół i stosują metodę parową. Efekt jest nie samowity, a jakość wykonania wysoka.
Radek8808
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 04 1997
Przebieg/rok: 11tys. km
Auto: Nie mam

20 Kwi 2016, 15:49

Faktycznie ecomyjnia jest bardzo dobra :) Na kościuszki ekspresowo jest auto do odebrania, ostatnio czekałem niecałe 4 godziny i bylo gotowe do odbioru, to nie do porównania w ogóle z tym jak się czeka po 2 dni :ok:
Hyeniek
Nowicjusz

Prawo jazdy: 06 07 1982
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: MAN
Paliwo: Diesel
Typ: Van
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Kocham sport motorowy - Pascal Brodnicki
    Dzięki rajdom wyciszyłem się i skupiłem na tym, co naprawdę jest ważne w życiu. Rywalizacja jest wspaniała i daje ludziom mnóstwo pozytywnych emocji. Chyba każdy z nas marzy o tym, by kiedyś stanąć na podium - mówi ...