REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Rajdowiec to ideał zachowania na drodze w sytuacjach kryzysowych - poślizg, guma przy 150km/h itp.. no i do lecenia na maxa na każdym odcinku.. a tirowiec to ideał jazdy na maxa bezpiecznej, przewidywalnej i w granicach prawa.. My "normalni" powinniśmy mieć po 20% każdego z tych ludzi.
warzywo napisał(a):
Nie porównuj mnie do łysych idiotów w BMW którzy wsiądą po prawku i zapieprzają po 150 w mieście bo gdzieś muszą się wyszaleć.
Łysy idiota to jesteś Ty Exclamation .
Tasman napisał(a):IM WIECEJ GODZIN WYJEZDZISZTYM LEPIEJ UMIESZ JEZDZIC
napisałem egzamin-y - liczyłem 'statystycznie'że zdaje się za 3-4 razem - domyślił byś się o co mi chodziło. ja widzę ze ty sie do tych cwaniaków zaliczasz o ktorych pisałem wczesniej , że już ekstra jezdza (no moze ty jestes ten skromny cwaniak ktory mowi ze jezdzi dobrze).
Martoro napisał(a):Tasman napisał(a):IM WIECEJ GODZIN WYJEZDZISZTYM LEPIEJ UMIESZ JEZDZIC
Nie zawsze musi tak być. Jak ktoś źle nauczy się jeździć na początku (a zdarza się) to jak nie będzie postępu to dalej będzie jeździł źle
Tasman napisał(a):jak sie zle nauczysz na poczatku to sobie skorygujesz jazde patrzac sie na lepszych kierowcow.
Tasman napisał(a):a jesli juz jestes taki 'technik' martoro to ja sie zastanawiam czy w zakret wchodzisz na wcisnietym sprzegle tak jak 95% kierowcow (odrazu mowie ze jest to nie techniczne)