Posiadam honde civic V gen 94r coupe. Autko ma juz sporo latek i ma na sobie juz troche szpachli i byla malwana z uzyciem farby milano red. Niestety w odcinku pomiedzy drzwiami a tylnym kolem pojawil sie dosc spory bombel po jednej i drugiej stronie. Moje pytanie jest takie. Blacharz powiedzial krotko ze to jest stare auto i ze trzeba sie z tym liczyc ze w kazdej chwili moze isc na szrot. Mimo to ze nadzieja jest mala widuje na ulicach aut a ktore maja po 25lat i wygladaja swietnie. Powiedzcie mi czyda sie jakos sprawic zeby honda przezyla jeszcze pare lat i zeby poprawic stan blacharski autka. Jakie to beda koszta? Jestem przywiazany do tego autka i nie chce sie z nim zegnac.
Jak dobrze się ubrać prowadząc samochód? - dobrze ubrany kierowca Strój kierowcy ma duże znaczenie dla bezpieczeństwa jazdy. Nieodpowiednie buty, zsuwająca się na oczy czapka czy maseczka, kurtka krępująca ruchy - to wszystko może utrudniać prowadzenie pojazdu. Nieodpowiedni strój ...
Nowe modele Mitsubishi eK Wagon i eK Custom Firmy Mitsubishi Motors Corporation i Nissan Motor Co., Ltd. ogłosiły nazwy i zaprezentowały sylwetki nowych, wspólnie opracowanych samochodów segmentu mini przeznaczonych wyłącznie na rynek japoński. Sprzedaż ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.