REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Xenoth napisał(a):Lancer EVO IX/X - piękna sprawa, acz poza zasięgiem budżetowym niestety
Xenoth napisał(a):Co sądzicie o zakupie V6 i zrobieniu wydechu, programu oraz zawiasu? Bądź ostatecznie, pomimo tego że wiem że to dziwne co sądzicie o zakupie V8 i przytłumieniu jej na czas wjeżdżania w tylnonapędowe pony? Czy jest to możliwe i czy miałoby to sens?
Świetne auta, co jedno to lepsze i trwalszeyyy napisał(a):Audi A5, Audi TT
yyy napisał(a):Jak ktoś uznaje za wadę konieczność dolania oleju za 50 zł co jakiś czas w samochodzie za 50 czy więcej tysięcy..
wiesz co, generalnie to ja się nie znam i nigdy nie miałem tyle na auto, ale gdybym tyle miał to jednak oczekiwał bym od auta tego, że będzie w miarę bezobsługowe i bezawaryjneyyy napisał(a):Jak ktoś uznaje za wadę konieczność dolania oleju za 50 zł co jakiś czas w samochodzie za 50 czy więcej tysięcy
yyy napisał(a):Jak ktoś uznaje za wadę konieczność dolania oleju za 50 zł co jakiś czas w samochodzie za 50 czy więcej tysięcy... Wy na prawdę przyklejacie złą łatkę VAGowi. Nazywacie go awaryjnym, a mimo ogromnej popularności nie spotkałem ani 1 na poboczu. A i w serwisach też ich nie widuje. Może przypadek, ale na prawdę dramatyzujecie z autami tego koncernu.
yyy napisał(a): pewnie koniec kontraktu z VAGiem, początek kontraktu z BMW i mamy co mamy.
nie rozumiem do czego pijesz, ale uświadomię Cię, że silnik dostaje taki tytuł jak jest nowy, a nie kilkunastoletni. Nowe TSI (tak do 20k przebiegu) też są świetneNa przykład, że silniki roku są najlepsze. Poza przykładem 1.4 TSI, z 2003 silnikiem roku był Wankel z RX-8