Na targach została pokazana wersja produkcyjna BMW X6 . Moim skromnym zdaniem to nie jest dobre posunięcie BMW . Jedynym elementem który podoba mi się w tym aucie jest przód auta .
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
piter36 napisał(a): Jedynym elementem który podoba mi się w tym aucie jest przód auta .
stolarz1 napisał(a):Aha...to chyba,że tak...Myślałem,że bardziej liczy sie treść postu a nie to czy ma odrazu zdjęcia czy nie...Teraz wiem,że dla niektórych użytkowników tego forum ważniejsza jest estetyka,szczerze mówiąc trochę to przykre.
stolarz1 napisał(a):Ok,nic się przecież nie stałoMoże troszkę na początku poczułem sie urażony,ale zaraz przeszło
Teraz przynajmniej wiem żeby nie kombinować za bardzo z tytułami postów tylko poprostu napisać co on zawiera.Dobrze,że to sobie wyjaśniliśmy.Pozdrawiam
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW