Jeśli szukacie sprawdzonej renomowanej firmy na rynku w Polsce w zakresie nabijania klimatyzacji to osobiście polecam ta firmę Chłodnictwo samochodowe, Ulica Obotrycka 14b w Szczecinie. Ostatnio miałem problem z moją Kia i żaden fachowiec nie mógł naprawić nie szczelnej klimatyzacji, dopiero oni mi pomogli, jeśli macie problem tu zaufajcie najlepszej firmie w Polsce w tym zakresie !
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Ford Model T 1924 rok - perła polskiej Armii z lat 20-tych Prezentowany pojazd pochodzi z zasobów Wojska Polskiego i był na wyposażeniu 2. Baonu Czołgów Pancernych w Tarnobrzegu jako pojazd sztabowy. Został odnaleziony i rozmontowany w latach 60-tych przez studentów. ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek Firma Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek swoją działalność prowadzi nieprzerwanie od 2019r. Naszą pasją jest pomoc drogowa i związane z nią usługi holownicze w Krakowie, oraz na autostradzie A4 Kraków. Firma posiada licencję wspóln ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.