Nagengast w Gdańsku?

11 Paź 2011, 15:49

Hej, jestem właśnie na wakacjach w Sopocie ale nieszcześcliwie szwankuje mi mój samochód i nie wiem czy zdołam wrócić do domu...(z jednej strony nawet fajnie:p) pytałem o jakiś warsztat samochodowy w recepcji i polecono mi warsztat nagengast na ul. Malczewskiego w Gdańsku recepcjonista mówił, że wymieniał tam kiedyś podajże amortyzatory w swoim mercedesie w124 ( mam własnie taki sam samochód) mówił ze Panowie w warsztacie profesjonalnie podchodza do sprawy sa solidni i trzymaja sie terminów:) pomimo zapewnien recepcjonisty chciałem zapytac na forum, moze ktos jeszcze oddawał samochód do tego warsztatu, bo zalezy mi na tym zeby zrobili to dobrze i w umiarkowanej cenie. czytałem jedną opinię na forum jak narazie ale moze ktoś coś doda?
Proszę o opinie
Dzieki za pomoc:))
ktos8911
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Mazda MX-5 ze skrzynią automatyczną
    Po wersji Spring i Summer Edition do polskiej gamy Mazdy MX-5 dołącza model ze skrzynią automatyczną. Mazda MX-5 z dwulitrowym silnikiem MZR jest teraz dostępna również z sześciobiegową skrzynią automatyczną. Posiada ...