Witam. Kupiłem 407hdi rhr skrzynia automat 6biwgow Aisin. Po przejechaniu ok 150km kilka razy cos szarpnęło aż wyjeżdżałem z myjni i szarpnęło i skończyły mi się biegi. Normalnie odpala ale nie reaguje na biegi przerzucając na manual dojdę do 5 biegu i nie pokazuje błędu błąd wyskakuje dopiero jak na drive daje mu duże obroty
Nie ma feakcji. Reakcja jest tak mi się wydaje ze jak na d delikatnie dotykam gaz. Dzisiaj z bezradności wrzuciłem d i gaz w podłogę wydaje mi się ze reakcja była i ruszył 5 cm druga próba bez reakcji
Miejsce, w którym powstają legendy - Toyota Motorsport GmbH Siedziba Toyota Motorsport GmbH – należącej do koncernu Toyoty firmy inżynieryjnej, zajmującej się od 1979 roku sportami motorowymi – mieści się w Kolonii. Stalowy, dwupiętrowy budynek o powierzchni 30 tys. m² ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.