Najbrzydsze auto świata

Które wg Ciebie auto jest najbrzydszym autem świata?

Ssang Yong Rodius
19
22%
Dacia Logan
15
17%
Honda Ciwic (najnowsza)
1
1%
porsche cayenne
4
5%
fiat multipla
48
55%
Razem głosów : 87

20 Lip 2007, 19:28

Witam,może zrobimy konkursiwo na najbrzysze auto świata.

Jeśli ktoś chciałby oddać głos na inne autko to napiszcie do mnie wiadomość to edytuję i dodam :D
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

20 Lip 2007, 21:38

lasty napisał(a):Witam,może zrobimy konkursiwo na najbrzysze auto świata.

Jeśli ktoś chciałby oddać głos na inne autko to napiszcie do mnie wiadomość to edytuję i dodam :D

Fiat multipla?;D
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

20 Lip 2007, 23:49

Chyba pierwszy raz w życiu poprę Pitera.... Fiat Multipla, nieważne który model nadwozia, po prostu tak paskudne, że na samą myśl mi jest niedobrze i nie wiem czy skończę tą puszkę Guinnessa....
DFireCrow

22 Lip 2007, 14:36

Multipla...rzekłem :D
qra69
Nowicjusz

Miejscowość: sosnowiec

22 Lip 2007, 16:03

Wedłóg mnie to Ssanyoung Rodius. Ten samochód został już wybrany najbrzytszym świata:)
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

22 Lip 2007, 22:46

endrju napisał(a):Wedłóg mnie to Ssanyoung Rodius. Ten samochód został już wybrany najbrzytszym świata:)

Brzydki ale Multipla brzydsza :P
qra69
Nowicjusz

Miejscowość: sosnowiec

23 Lip 2007, 12:48

Dlaczego Honda Civic i Porsche Cayenne jest w liście najbrzydszych aut? Te auta mnie bardzo podobają i wcale nie są brzydkie.

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

23 Lip 2007, 13:05

Ssang-Young jest całkiem ładny... :lol:
Milwan

25 Lip 2007, 19:59

Mi tutaj brakuje jednego autka Chryslera PT Cruisera i jak dla mnie wszystko było by jasne.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

25 Lip 2007, 21:45

Tiguan napisał(a):Dlaczego Honda Civic i Porsche Cayenne jest w liście najbrzydszych aut? Te auta mnie bardzo podobają i wcale nie są brzydkie.

Bo to ja układałem ta listę i wg mnie te autka też powinny się tam znaleźć. Cayenne to carrera na szczudłach i jest obrzydliwa, a civica wyprodukowali kosmici i jej tył tak samo jak i przednie złączona światła są obrzydliwe.
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

27 Lip 2007, 20:21

Zdecydowanie fiat multipla :D
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

28 Lip 2007, 10:57

Cayenne jest fatne ale duuuuuuuuuużo pali. Jak sie przyciśnie pedał na maxa to pali nawet 66l na 100km!!!!!!
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

28 Lip 2007, 12:06

lasty napisał(a):
Tiguan napisał(a):Dlaczego Honda Civic i Porsche Cayenne jest w liście najbrzydszych aut? Te auta mnie bardzo podobają i wcale nie są brzydkie.

Bo to ja układałem ta listę i wg mnie te autka też powinny się tam znaleźć. Cayenne to carrera na szczudłach i jest obrzydliwa, a civica wyprodukowali kosmici i jej tył tak samo jak i przednie złączona światła są obrzydliwe.

To jest Twoje zdanie :D jak dla mnie to Cayenne jest jednym z najładniejszych w klasie SUV a w klasie kompakt Civic jest porpsotu najlepszy i najładniejszy nie wspomne o wersji Type-R bo to dzieło sztuki.
Oczywiście każdy ma swoje zdanie a o gustach się nie dyskutuje jedno jest pewne że np. Civic ma na tyle odważną i futurystyczną stylistyke że nie każdemu się musi podobać ;)

P.S Jak dla mnie najbardziej brzydkim jest Fiat Multipla.
Pekińczyk
Początkujący

31 Lip 2007, 11:06

Łukasz789 napisał(a):Mi tutaj brakuje jednego autka Chryslera PT Cruisera i jak dla mnie wszystko było by jasne.

:lol: :lol: :lol:

1. Multipla
2. Reanult thalia
3. Renaut Twingo
4. Ford Ka
=DAMIAN=
Początkujący
Awatar użytkownika

31 Lip 2007, 21:23

a smart?? Przeciez to jest samochod porazka. Niewiele wiekszy od roweru :/
kotlos