Najgorsze forum na necie!!!!!!!!!!!1

25 Wrz 2009, 22:07

Jakieś frajerzyny się zebrały i dyktują co wolno a co nie.
[cenzura!] wam do tego czy napiszę który przez u zwykłe czy kreskowane. To wy jesteście prawdopodobnie dyslektykami i to was boli. Wykasowaliście mój post bo nie podałem marki samochodu. Proszę was, większych debili nie spotkałem na necie.
Śmierć frajerom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EDIT: szanuj innych, jeśli chcesz, by szanowano Ciebie!
Jeszcze jeden post w takim tonie i dostajesz ostrzeżenie!

~fourup
Ostatnio edytowany przez rezmer5, 27 Wrz 2009, 03:31, edytowano w sumie 1 raz
rezmer5
Nowicjusz

Miejscowość: Olsztyn
0

25 Wrz 2009, 22:10

Myślę, że to koniec Twojej kariery wśród nas - frajerów. My tęsknić nie będziemy...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013
0

25 Wrz 2009, 23:23

Rezmer, Frajerem to ty będziesz gdy opuścisz to forum ,nigdzie indziej nie dowiesz się tylu ciekawych rzeczy,jeśli o mnie chodzi to pisz sobie jak tam se chcesz ale wybacz jeśli nie podałeś marki samochodu to jak ktoś z nas mógł tobie pomóc?! Pytaj, tylko podaj markę a nawet rocznik auta.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
0

26 Wrz 2009, 00:43

Ja płakał nie będę za tym forum! Markę samochodu wpisałem i rocznik również tyle tylko, że nie w nagłówku a w wiadomości. Ot i cały problem. Rzeczywiście był to powód do wykasowania tego postu. Na dowód tego wkleję go jeszcze raz:

Witam. Posiadam Audi A4 2003 rok. Kumpel poprosił żebym podjechał bo zostawił swojego Passata na światłach i padł mu akumulator. Podłączyliśmy kable do akumulatorów, on odpalił odpieliśmy kable i wszystko było ok. Tylko na drugi dzień próbuję odpalić moją furę ,a on ledwo zakręcił. Po przejechaniu kilku km. jest to samo ledwo kręci ,a powinien się przecież ładować podczas jazdy Nie wiem czy miało wpływ to podłączenie na kable i coś się schrzaniło czy zwyczajnie coś padło. Proszę o jakieś porady. Z góry dziękuję.
rezmer5
Nowicjusz

Miejscowość: Olsztyn
0

26 Wrz 2009, 09:16

Nierozumiem - znasz regulamin,a świadomie go łamiesz i jeszcze masz pretensje,że twój temat został usunięty z forum,bo był niezgodny z regulaminem.Dziwny jesteś.Coś takiego można nazwać jawną propagandą.
My za tobą również tęsknić nie będziemy,bo nie potrzebujemy na forum takich cwaniaczków z hamskim zachowaniem jak ty.
Będziemy zadowoleni,jak zgłosisz adminowi,że chcesz usunąć konto z naszego forum.
Poszukaj pomocy na innych forach - może gdzieś cię polubią.Ale musisz trafić na takich samych cwaniaków jak ty.
Żegnamy serdecznie :smile:
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
0