Najgorszy samochód wszechczasów

29 Mar 2009, 19:56

warzywo napisał(a):Poldonów się czepiajcie, ale tylko tych po 99 roku bo to był prawdziwy chłam, ale modele z lat poprzednich to udane samochody jak na tą cenę. Dla mnie najgorszym samochodem jest również Smart. Bo po co komu dwuosobowe pudełko za cenę dobrego sedana?

Skoro ktos kupuje smarta to widocznie niechce sedana ......mi osobiscie podoba sie smarcik, a cena ceną. W koncu to mercedes!
Bluecard88
Początkujący
Awatar użytkownika

29 Mar 2009, 20:01

odradzam Łade
muszka123
Nowicjusz

30 Mar 2009, 09:00

Zgadzam sie ze za najgorsze uważamy często najbrzydsze samochody, czyli 1. Multipla, 2. Matiz 3. Tico 4. Thalia

Co do Lanosa to wbrew obiegowej opinii samochodzik swietnie sie spisuje jak na swoja klase. Wiadomo ze byl tani i to widac po materialach wykonczeniowych ale jest w miare dynamiczny, ma swietna przyczepnosc gdyz nie jest za wysoki i swietnie sie nadaje na jazde po miescie. Nie zwraca niczyjej uwagi, wiec mozna smialo zostawic go wszedzie i nie martwic sie ze go ukradna czy porysuja. Swego czasu zrobilm tym samochodem ponad 100tys. i poza standardowymi wymianami przegladowymi nic nie trzeba bylo robic. A czesci taniutkie.
jasmin787
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Co musisz wiedzieć o wymianie oleju?
    Regularna wymiana oleju silnikowego jest niezbędna, by samochód działał sprawnie i nie doszło do awarii silnika. Kierowcom zdarza się zapomnieć o wymianie oleju albo odkładać ją na później – często skutkuje ...