Najlepszy samochód WRC

17 Lis 2006, 22:25

Witam wszytkich! Na forum jestem nowy. Ciekawi mnie jaki samochód uważacie za najlepszego w klasie WRC. Oczywiście odpowiedź powinna być w pełni uzasadniona :)

Pozdrawiam
Pawli
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

06 Gru 2006, 14:42

pozdro, też jestem nowy na tym forum i jeśli chodzi o najlepsze auto WRC to raczej takiego nie ma.już uzasadniam swą opinie.Każdy samochód WRC jest dobry, a to czy jest dobry zależy oczywiscie od jego odpowiedniego przygotowania, i traktowania, owszem sa auta majace lepsze i mocniejsze silniki ale moga przegrywac pod innym wzgledem, np:pod wzgledem zawieszenia, lub układu kierowniczego.ale jesli juz mialbym OSTATECZNIE wybrac najlepsze auto WRC to stawial bym na subaru impreza.pozdro i czekam na twoja opinie :D
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

17 Gru 2006, 20:20

Subaru Impreza WRC 2006 była bardzo wadliwym samochodem. Mimo, że jest to auto moich marzeń, powiedziałbym wręcz, że w minionym sezonie rajdowym była jednym z najgorszych aut. Osobiście za najlepsze uważam Forda Focusa WRC. Nie słyszałem o zbyt częstych jego naprawach, usterkach, a poza tym uzyskał bardzo wysoką lokatę w klasyfikacji konstruktorów.

Pozdrawiam. :D
brum_brum
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Końskie

29 Gru 2006, 11:28

oczywiście żę Subaru Impreza WRC
ppoollaarr
Początkujący

Miejscowość: poznań

03 Sty 2007, 14:39

subaru w tym sezonie niezbyt błyszczało, owszem, ale jego historia jest ciekawa,poza tym kazde auto po takich odcinkach WRC wczesniej czy pozniej troche sie "rozleci" ale subaru jest mimo wszystko b.dobrym autem i nie przesadzajmy że bylo jednym z najgorszych aut WRC poniewaz na niektórych odcinkach specialnych, stawal na podium.
pozdrawiam :evil: :)
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki