REKLAMA
No czywiście, jest wymieniona w pierwszym poście. Moim zdaniem, gdyby nie znaczek a patrzeć na chociażby silnik to najbardziej premium ze wszystkich które wrzuciłem;) Tak samo słyszałem bardzo dobre opinie o jej wykonaniu, zwłaszcza po lifcie. Stinger to jedno z aut, które zamierzam sobie ogarnąc na weekend i zobaczyć jak się jeździ. Niestety obawiam się, że bagażnik będzie jednak za mały;)Eldier napisał(a):Ja wiem że moja propozycja pasuje do wymienianych tu modeli jak pięść do oka, ale czy brałeś pod uwagę Kie Stinger?
Kia teraz to już nie to co kiedyś, przy Stingerze dłubali byli inżynierowie BMW, dla mnie wygląda kozak, w środku ponoć też nieźle, był problem ze skrzypiącymi uszczelkami ale może naprawili? Wyciszenie lepsze jak w Maździe. Nadwozie liftback, może upchniesz psiaka? Opinie tylko przeczytane, obejrzane, bo to auto i tak poza zasięgiem. Chodzi mi tylko o to żeby nie zamykać się na marki "premium".
A wiesz może jaki ma silnik? Usterki to coś poważnego czy raczej pierdoły?Rokiko napisał(a):Samochód fajny ale mam znajomego który ma w leasingu już chyba 3 lata i powiedział że mimo że fajnie się jeździ i mało nie pali to drugi raz by nie kupił że względy na problemy i częste wizyty w serwisie.
Pozdrawiam