aj tam gadacie glupoty, w kazdym samochodzie moze siedziec kazdy typ czlowieka, bmw moze jezdzic i dres i ksiadz i starsza osoba, tak samo jak i kazdym innym samochodem ludzie czemu wy tak do tych bmw sie przyczepiliscie,
to tak jak ja, mi BMW, jak i Mercedes, Lexus itd. kojarzą się z luksusem... Sami pomyślcie, czy Seia3, 5, 7 kojarzy wam się z gangsterką??? Oczywiście bosi mafii jężdżą takimi, ale to żadkość...
piotreq napisał(a): Oczywiście bosi mafii jężdżą takimi, ale to żadkość...
No i to co napisałeś było zawarte w ostatnim zdaniu mojej wypowiedzi... Czasami mafiozi, jeżdżą BMW 7, dlatego powstał taki stereotyp, i dlatego tak nam się kojarzy...
Może nie kojarzy się aż tak źle... Wszak Mercedes produkuje luksusowe samochody kosztujące nieżadko 500k zł... I dlatego że tyle kosztują są tak źle postrzegane, bo mało kto bez żadnych przekrętów potrafii zarobić tylek kasy, i wydać ją na samochód...
mi sie kojarza z gangsterami ale mi do one dobrze kojarza,nie mam czegos takiego ze juz bym nie chcial tego samochodu, ty,m bardziej bym hcicoal miec taki ;p ludzie by myslelli ze ja jakis gangster ;p
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.